Bayern München thuisshirt 2024-2025 uitgelekt

De eerste afbeelding van het nieuwe Bayern München thuisshirt 2024-2025 is uitgelekt! Het voetbalshirt kwam tevoorschijn in de The Overlap, de videopodcast van Gary Neville. In de podcast werd Bayern München speler Eric Dier geïnterviewd en liep hij langs Leroy Sané die poseerde in het nieuwe FC Bayern München voetbalshirt van volgend seizoen!

Dit voetbalshirt wordt ergens in mei pas officieel gelanceerd door adidas en de Duitse voetbalbond, maar kunnen we met dank aan Gary Neville, Eric Dier en Leroy Sané dus nu al zien! Het tenue wordt door de Rekordmeister gedragen tijdens de Bundesliga, Champions League en DFB Pokal thuiswedstrijden in de Allianz Arena gedurende het seizoen 2024-2025!

Een volledig rood tenue?

Komend seizoen houdt Bayern München zich goed aan de statuten gehouden! Sinds 2018 is in de statuten van de club opgenomen dat het voetbalshirt alleen nog maar rood/wit mag zijn. Afgelopen seizoen was het Bayern München thuisshirt overwegend wit met rode accenten. Komend seizoen slaat de club een andere weg in! Het Bayern München thuisshirt 2024-2025 is namelijk volledig rood met een design van verticale banen. Deze verticale banen zijn bordeaux rood en bevatten een design van flitsende horizontale streepjes, die waarschijnlijk ergens symbool voor staan! Ook alle logo’s en details op het voetbalshirt hebben naar verluidt een donkere tint bordeaux rood. De adidas strepen op de schouders hebben namelijk deze kleur en hetzelfde geldt voor de rand van de v-hals. Zoals alle adidas tenues voor het seizoen 2024-2025 heeft het Bayern München thuisshirt 2024-2025 de kenmerken van het adidas TIRO24 template. Dit betekent dat er ook golven op het tenue verwerkt zijn. De golven bevinden zich ter hoogte van de oksels en op de zijkanten van het thuisshirt en hebben ook weer een net iets andere tint rood dan het overgrote deel van het tenue. De rechterborst bevat het logo van adidas, de linkerborst het clublogo en hoofdsponsor Telekom versiert het midden van het tenue.

Het Bayern München voetbalshirt bevat ook dit seizoen weer een aantal extra details. In de nek op de achterzijde van het tenue staat weer het motto van de club: ‘’MIA SAN MIA’’ (Wij zijn wie we zijn). Daaronder prijkt de naam van de club: FC Bayern MÜNCHEN. Het Bayern München thuistenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een volledig rood voetbalbroekje. Het lijkt erop dat de adidas strepen op het voetbalbroekje ontbreken. In plaats hiervan lopen de golven van het voetbalshirt door over de zijkanten van het short. Dit is ook weer kenmerkend voor het adidas TIRO24 template. De sokken zijn ook volledig rood en bevatten op de achterkant een golf.

Alles wijst er op dat dit ook echt het nieuwe Bayern München voetbalshirt wordt. Dat weten we pas echter zeker in mei. Traditiegetrouw wordt het Bayern München thuisshirt in de laatste wedstrijd van het seizoen gedragen. Dat betekent dat het shirt in de week van 12 mei officieel gepresenteerd wordt. Op 12 mei speelt Bayern München tegen VfL Wolfsburg.

Bayern München voetbalshirt bestellen

Het adidas Bayern München thuisshirt 2024-2025 kun je pas vanaf medio mei bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen is het replica voetbalshirt € 99,95 en de authentic versie € 149,95. Voor kinderen zijn de shirts € 74,95. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 40,- en de sokken zijn € 23,-! In de onderstaande winkels kun je de Bayern München tenues ook laten bedrukken met de officiële bedrukking.  

Bayern München thuisshirt 2024-2025 uitgelekt
Bayern München thuisshirt 2024-2025 uitgelekt