22 augustus 2017

Bayern München Champions League trainingspak 2017-2018

Bayern München en adidas hebben vandaag het nieuwe Champions League trainingspak van de Rekordmeister uitgebracht. Dit is het pak, welke de spelers van de equipe van Ancelotti dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal dit seizoen. Het pak bestaat dit jaar opnieuw uit een training top en trainingsbroek, maar heeft wel wat wijzigingen ondergaan. Zo is het logo van het toernooi verplaatst en bevatten zowel de trainingssweater als de trainingsbroek een aantal nieuwe features. Check hieronder alle details van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Robben, James, Müller, Lewandowski, Neuer en andere sterspelers van de Duitse kampioen.

Groen Bayern München Champions League training top en trainingsbroek 2017-2018

Het trainingspak voor de Champions League wedstrijden heeft allereerst een opvallende kleur. Het pak is namelijk overwegend legergroen en heeft daarmee dezelfde kleur als het CL pak van Juventus. De training top van het pak heeft van adidas een andere naam gekregen en wordt het ''hybride shirt'' genoemd. Met de naamsverandering heeft de sweater van het pak ook een aantal andere veranderingen ondergaan. Zo bevat de training top nog wel een hoge hals. Deze hoge kraag is dit seizoen uitgerust met een voering van fleece, wat de spelers warm houdt tijdens de trainingen en warming-up, maar ook de reserves wanneer zij op de bank zitten. We hadden het er net ook al even over. Het Champions League logo is verplaatst. Waar deze afgelopen jaren op de rechter borst van de training tops stond, is deze nu verplaatst naar de achterkant van het hybride shirt. Deze is iets boven de zoom te vinden. De achterzoom van de sweater is wat langer en heeft een opening. Dit biedt de perfecte bescherming. De mouwen zijn aan de onderkant weer uitgerust met duimgaten. Dit zorgt er niet alleen voor dat de mouwen de fit van een handschoen hebben, maar zorgt er ook voor dat de trainingssweater nog strakker om het lichaam valt. De drie strepen van het Duitse sportmerk over de schouders en mouwen zijn wit en dit geldt ook voor accenten rondom de duimgaten. Op de borst zijn de logo's van de club en adi aanwezig.

De trainingsbroek van het Champions League pak van Bayern heeft dezelfde kleuren als de top. Ook deze is legergroen en bevat aan de zijkanten drie strepen in dezelfde kleur. Wat opvalt aan de nieuwe trainingsbroek is dat deze is uitgerust met een wat lagere kruis en dit geeft een wat chillere pasvorm aan de bovenkant. De onderkant van de trainingsbroek valt overigens wel strak om de kuiten en enkels. Dit wordt een toelopende pasvorm genoemd. Tevens is de broek aan de onderkant uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijker over je sneakers aan en uit kan doen. De bovenkant bevat een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden en verder zijn de zijkanten uitgerust met zakken. Uiteraard mogen de logo's van de club, adi en het toernooi niet ontbreken.

De gehele Champions League lijn van de club is uitgerust met de adi Climawarm technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Eerder dit seizoen lanceerden adidas en de club uit München al een ander trainingspak voor 2017-2018.

Bayern München Champions League trainingspak kopen

Het nieuwe CL pak van Bayern München kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande winkel. De prijs van de hybride training top is € 84,95 voor volwassenen en € 74,95 voor kinderen. De trainingsbroek heeft voor kinderen een prijs van € 49,95 en voor volwassenen € 59,95. Wil je andere en goedkopere Bayern producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Champions League Bayern pak in deze SHOP!

of DEZE WINKEL!