19 mei 2017

Bayern München trainingspak 2017-2018

De gehele nieuwe thuiscollectie van Bayern München is vandaag officieel gepresenteerd en dat betekent dat ook het nieuwe trainingspak van de Rekordmeister bekend is. Dit nieuwe trainingspak wordt door de selectie van FC Bayern gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. In dit nieuwe pak zien we komend seizoen sterren als Robben, Lewandowski, Müller, Boateng, Hummels en andere talenten schitteren. Het nieuwe pak bestaat dit jaar uit een training top en een strakke trainingsbroek. Beide items zijn gebaseerd op het adidas TIRO 17 template. Check hieronder alle details van het nieuwe pak van BAYERN!

Bayern München training top en trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe trainingspak van Bayern München is evenals het nieuwe thuisshirt, geheel in jaren '70 stijl. De training top van het nieuwe Bayern München trainingspak is geheel in stijl van de clubkleuren van de Duitse kampioen. De sweater is namelijk overwegend rood en is uitgerust met witte adidas strepen. Deze strepen lopen overigens alleen over de mouwen en niet over de schouders van de trainingssweater. De training tops van adidas worden dit jaar opnieuw gekenmerkt door de hoge hals en de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Deze gaten zorgt voor de fit van een handschoen en bovendien voor een nog betere pasvorm. Rondom de duimgaten zijn navy blauwe details zichtbaar. Een dunne navy blauwe lijn komt ook weer terug aan de achterkant van de training sweater. Op de rechter borst prijkt in het wit het adidas performance logo. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds de jaren '60 de trainingskleding en tenues van de equipe van Carlo Ancelotti. De andere borst bevat het logo van de club en daarboven staan drie gouden sterren, welke verwijzen naar de 27 landskampioenschappen van de club. Het nieuwe pak wordt compleet gemaakt door een navy blauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten de drie stripes van adi en is ook uitgerust met twee zakken. Op de trainingsbroeken van de Duitse club zijn ook de logo's van Bayern en adidas aanwezig. De onderkant van de pants zijn uitgerust met ritsjes, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

De Bayern München pakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het populaire anthem trainingsjack! 

Bayern München trainingspak kopen

Het nieuwe trainingspak van Bayern München kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. De prijs van de training top is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek heeft een prijs van € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. Wil je andere producten uit de trainingslijn van Bayern kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering

Koop het nieuwe Bayern pak deze SHOP!