19 mei 2017

Bayern München hooded anthem trainingsjack 2017-2018

Ook Bayern München heeft dit jaar weer een anthem trainingsjack. Dit schijnt één van de populairste items te zijn uit de trainingscollectie van adidas afgelopen jaar. Het anthem jack is het trainingsjack dat door de spelers van Bayern München gedragen wordt tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Dit is bovendien het jack dat wordt gedragen tijdens het afspelen van het Champions League anthem, voorafgaande aan de wedstrijden tijdens het kampioenenbal. Het jack is vooral populair door de unieke en strakke pasvorm en de bijbehorende capuchon. Check hieronder alle details van het nieuwe Bayern trainingsjack!

Rood Bayern München jack met capuchon

Het nieuwe Bayern München anthem trainingsjack voor 2017-2018 is geheel in stijl van de clubkleuren van de Duitse kampioen. Het jack is geheel rood en wordt gekenmerkt door de driedelige capuchon. Opvallend is dat het jack geen strepen van adidas bevat en het logo van adidas op een andere plek staat dan dat normaliter het geval is. Het performance logo van het Duitse sportmerk versiert namelijk de linker mouw, in plaats van de rechter borst. Op beide mouwen bevindt zich een dunne, witte horizontale streep. Het logo van de Rekordmeister prijkt wel op de plek waar het logo altijd staat. Deze staat namelijk op de linker borst. Boven het logo staan vier gouden sterren, welke verwijzen naar de 27 kampioenschappen van de club in de Bundesliga. De zijkanten van het nieuwe anthem trainingsjack zijn uitgerust met twee diepe zakken. Deze worden door adidas kangoeroezakken genoemd. De jacks van Bayern München bestaan voor 30% uit polyester en 70% uit katoen, waardoor het jack super zacht aanvoelt als je deze draagt. Het jack wordt helemaal afgemaakt door de hoge hals met lange rode rits. Bovendien bevat het jack aan de onderkant een geribbelde band, welke naadloos aansluit en je een perfecte pasvorm hebt.

In dit jack zullen we spelers als Robben, Lewandowski, Ribery, Costa, Sanches, Boateng, Müller en andere sterren voor het eerst zien wanneer zij het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijd tegen Freiburg op 20 mei 2017. Het rode anthem jack wordt overigens alleen gedragen ter voorbereiding op de thuiswedstrijden. Wanneer de uitcollectie van Bayern München wordt gelanceerd, wordt er een nieuw anthem jack bekend gemaakt. Check ook het vette, nieuwe trainingspak van Bayern München!

Of check het nieuwste Ajax anthem trainingsjack! 

Bayern München anthem trainingsjack 2017-2018

Het nieuwe Bayern München jack met capuchon kan je direct voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online SHOP! De prijs van het anthem jack is € 89,95 voor volwassen en € 69,95 voor kinderen. Het jack kan je dus kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Wil je andere producten van Bayern München kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe Bayern München anthem jack exclusief in deze SHOP!