4 juni 2017

Barcelona trainingsshirt en warming-up shirt 2017-2018

Het nieuwe Barcelona trainingsshirt en warming-up shirt voor 2017-2018 zijn inmiddels officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. Het trainingsshirt van Barca wordt vooral gebruikt tijdens de trainingen ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Het pre match top wordt vooral gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op deze wedstrijden. Beide shirts hebben een verschillend design en bespreken we hieronder. Alleen van het trainingsshirt hebben Spaanse club en Nike ook een authentic STRIKE versie met Aeroswift technology gelanceerd.

Direct enthousiast over de nieuwe trainingskleding van Barcelona? Scoor het nieuwe shirt van Barcelona in deze online winkel! of deze SHOP!

Zwart Barcelona trainingsshirt 2017-2018

Het nieuwe Barcelona trainingsshirt voor 2017-2018 is dit seizoen geheel zwart en bevat bovendien details in de clubkleuren van Barcelona: blauw en rood. De rode details komen terug in een band rondom de crew neck en in een strip over de schouders en mouwen. Deze strip over de schouders en mouwen is weer verdeeld in dunne horizontale strepen. De swoosh van Nike op de rechter borst is blauw. De linker borst is uitgerust met het logo van de Catalaanse club. De nieuwe trainingsshirts van Barca bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Voor volwassenen heeft dit shirt een prijs van €44,95 en voor kinderen € 39,95.

Van dit nieuwe trainingsshirt hebben Barcelona en Nike ook een authentic versie gelanceerd. Dit shirt is het shirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen tijdens de trainingen en is uitgerust met de Aeroswift technology van Nike. Om deze reden is het shirt wat duurder. De Aeroswift Strike trainingsshirts vallen strak om het lichaam. Dit systeem zorgt er bovendien voor dat zweet nog sneller naar de buitenkant van de shirts wordt getransporteerd en je nog meer bewegingsvrijheid hebt bij hoge snelheden. Daarnaast zijn deze shirts nog lichter dan de replica versie en droger deze nog sneller. De mouwen bevatten ribbels, waardoor de mouwen perfect meebewegen met de armen. Ook het logo van Barcelona op de linker borst is super licht. Dit shirt heeft hetzelfde design als het replica trainingsshirt en heeft een prijs van € 119,95. Dit shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen.

Barcelona pre match top 2017-2018 in stijl van Catalonië

Het warming-up shirt van Barcelona is dit seizoen geheel in stijl van de kleuren van La Senyera, de Catalaanse vlag. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de verticale rode en gele, verticale banen over de voorkant van het shirt. De rode en blauwe details komen bij dit shirt terug rondom de crew neck. De zijkanten en achterkant van de hals bevatten een rode baan en over de schouders en mouwen loopt een blauwe strip. Op de borst van dit shirt prijken ook de logo's van Nike en de club en op de achterkant staat niet alleen het logo van sponsor BEKO, maar ook de bijnaam van de club: BARCA. Dit shirt heeft een prijs van € 49,95 voor kinderen en € 54,95 voor volwassenen.

Beide nieuwe trainingsshirts van Barcelona worden vanaf nu gedragen door sterren als Messi, Suarez, Neymar, Rakitic, Arda Turan, Iniesta en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe Barcelona trainingpak voor 2017-2018.

Barcelona pre match top en trainingsshirt kopen

Het nieuwe warming-up shirt en trainingsshirt van Barcelona voor 2017-2018 kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL in de onderstaande online winkels. Wil je andere Barcelona producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Scoor het nieuwe trainingsshirt van Barcelona in deze online winkel!

of deze SHOP!