4 juni 2017

Zwart Barcelona trainingspak 2017-2018

Het nieuwe Barcelona trainingspak voor 2017-2018 is een week na het nieuwe thuisshirt officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. Dit nieuwe pak wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Het nieuwe pak bestaat uit een zogenaamde drill top (training sweater) en een strakke trainingsbroek. Beide nieuwe items zijn zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar en van het nieuwe pak is er bovendien een authentic STRIKE versie met Aeroswift technology gelanceerd. Dit laatste pak is alleen beschikbaar voor volwassenen. Hieronder bespreken het nieuwe Barcelona pak in alle soorten en maten.

Zwarte Barcelona training sweater 2017-2018

De drill top van het nieuwe Barcelona trainingspak is geheel zwart en wordt evenals vorig seizoen gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. De training sweater is dit seizoen ook uitgerust met rode details. Op de schouders en mouwen komt een rode strip terug en ook de achterkant van de hals bevat een rode strip. De andere clubkleur van Barca (blauw) is ook te vinden op de nieuwe top. De swoosh van Nike op de rechter borst is namelijk blauw. Nike verzorgt al sinds 1998 de trainingskleding en tenues van de club van trainer Valverde. De andere borst is uitgerust met het logo van de Catalaanse club. De mouwen van deze top betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en je een optimale bewegingsvrijheid geven. Deze training top is uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze speciale technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze training top heeft voor volwassenen een prijs van € 64,95 en voor kinderen € 54,95.

Dit jaar heeft de club ook weer een authentic versie van de training of drill top. Deze is alleen beschikbaar voor volwassenen.Deze top heeft vrijwel hetzelfde design als de goedkopere training sweaters. De authentic training sweaters zijn uitgerust met de AEROSWIFT technology. Deze technologie zorgt ervoor dat de sweater nog lichter is en nog strakker om het lichaam valt. Deze technologie zorgt er tevens voor dat zweet en vocht nog sneller naar buiten wordt getransporteerd en dat je nog meer snelheid kan maken op het veld. Deze unieke technologie van Nike combineert bewegingsvrijheid met ventilatie. De mouwen bevatten bijvoorbeeld ribbels, waardoor je je nog makkelijker kan bewegen. De hals bevat een speciale tape, waardoor de pasvorm nog beter is. Deze STRIKE DRILL top heeft een prijs van € 120,-.

Zwarte Barcelona trainingsbroek 2017-2018

De trainingsbroek van het nieuwe pak heeft dezelfde prijs als de training tops. Deze hebben een prijs van € 54,95 voor KIDS en € 64,95 voor volwassenen. De kleur van deze broeken zijn in stijl van de kleur van de training tops. De trainingsbroek is namelijk zwart en bevat aan de zijkanten een blauwe strip. Deze strip loopt ongeveer tot de knieën. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten en staan de logo's van de club en Nike op de broek. De broek heeft een super strakke pasvorm. Dit komt vooral door het materiaal waarvan de broek is gemaakt. De broek bestaat namelijk uit een combinatie van polyester en elasthaan, waardoor de broek strak om de benen valt. Met de tailleband aan de bovenkant van de trainingsbroek kan je de pasvorm nog eens aanpassen. Ook van deze broek is er een authentic versie. Deze heeft een prijs van € 100,-. Check ook het nieuwe Barcelona Champions League trainingspak.

Zwart Barcelona trainingspak 2017-2018 kopen

Het nieuwe trainingspak van Barcelona kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van de club kopen, zoals het nieuwe thuisshirt, check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe trainingspak van Barcelona in deze online winkel!

of deze SHOP!