10 september 2017

Barcelona Champions League trainingspak 2017-2018

Barcelona en Nike hebben inmiddels het nieuwe Champions League trainingspak van de Catalaanse club bekend gemaakt. Dit is het pak waarin de Spanjaarden trainen ter voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League dit seizoen. In de groepsfase neemt Barca het dit jaar op tegen Juventus, Sporting Lissabon en Olympiakos. Het nieuwe trainingspak van Barcelona bestaat dit jaar opnieuw uit een zogenaamde drill top en trainingsbroek. Check hieronder alle details van het pak, waarin we sterren als Messi, Suarez, Dembele, Iniesta, Turan, Pique, Paulinho en andere sterren zien tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal.

Oranje Barcelona training top en trainingsbroek 2017-2018

De drill top van het nieuwe Champions League pak van Barcelona is dit jaar overwegend oranje en bevat bovendien bordeaux rode details, uit de clubkleuren van de Spaanse club. Dit is bovendien de kleur van het nieuwe 3e shirt van Barcelona. Deze kleur komt terug in een band achter de hals en in een strip over de mouwen. Deze strip is dit jaar verdeeld in dunnere bordeaux rode strepen. De mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en ook nog perfect mee bewegen met de bewegingen van de armen. Hierdoor houdt je voldoende bewegingsvrijheid. Verder worden de Nike training tops dit jaar opnieuw gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant overigens ook weer duimgaten, waardoor de top getailleerd om het lichaam valt. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Opvallend aan de training sweater is dat de achterzoom wat langer is. Dit biedt de optimale bescherming. Dit pak kan je bovendien kopen in een versie met een trainingsjack.

Het Champions League pak wordt gecompleteerd door een bordeaux rode trainingsbroek met aan de zijkanten een fel oranje strip. Ook deze strip is weer verdeeld in dunne horizontale strepen. De bovenkant van de Nike trainingsbroeken bevatten een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Kenmerkend aan deze trainingsbroeken is deze een toelopende pasvorm hebben. Dit betekent dat de broek aan de bovenkant wat losser valt en ter hoogte van de kuiten en enkels juist getailleerd is. De broek is dan ook deels gemaakt van elastisch materiaal.

Zoals alle trainingskleding van Nike en Barcelona is het nieuwe pak uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het eerder gelanceerde Barcelona trainingspak van 2017-2018.

Barcelona Champions League trainingspak kopen

Het nieuwe Barcelona Champions League pak kan per direct gekocht worden in de onderstaande online winkels. De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van de trainingssweater is € 65 voor volwassenen en € 55,- voor KIDS. De prijs van de trainingsbroek is hetzelfde als de tops voor volwassenen en KIDS. De club en Nike hebben voor volwassenen bovendien een authentic trainingspak gelanceerd. Deze heeft een prijs van in totaal € 220,- en bevat dan ook meer functionaliteiten. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe trainingspak van Barcelona in deze Barcelona winkel!

of deze online winkel!

of deze SHOP!