2 januari 2020

Barcelona trainingsshirt 2020

Vandaag hebben Nike en FC Barcelona het nieuwe Barcelona trainingsshirt voor de tweede seizoenshelft van 2019-2020 officieel uitgebracht. Dit nieuwe trainingsshirt wordt door de Spaanse kampioen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft, dus van januari tot mei 2020. Dit betreft ook direct het laatste trainingsshirt van dit seizoen. Medio juni 2020 lanceren de club en Nike de nieuwe tenues en trainingskleding voor het seizoen 2020-2021.

Geel Barcelona trainingsshirt en trainingsbroekje 2020

Het nieuwe Barcelona trainingsshirt voor 2020 werpt direct ook een blik op het template dat Nike vanaf 2020 gebruikt voor de trainingskleding van clubs en verschillende landenteams. Dit template zien we waarschijnlijk ook terug in de trainingskleding van Nike tijdens het EK van 2020. Dit template bevat een aantal subtiele veranderingen in vergelijking met het template van afgelopen seizoen. Een kenmerk van dit template betreffen de twee diagonale banen op de mouwen. Ook het nieuwe Barcelona trainingsshirt bevat twee diagonale banen aan de onderkant van de mouwen. Deze zijn in stijl van de clubkleuren van Barca en zijn blauw en rood. Verder is het nieuwe trainingsshirt geheel geel en heeft het dus dezelfde kleur als het Barcelona uitshirt van dit seizoen. Een ander kenmerk van het template is de verplaatsing van de swoosh van Nike. Deze staat namelijk niet meer op de rechterborst, maar is verplaatst naar de mouwen. Ook het Nike logo op beide mouwen is donkerblauw. Verder bevat het trainingsshirt een iets bredere, ronde hals. De linkerborst is uitgerust met het logo van FC Barcelona en op het midden van het nieuwe trainingstenue staat opnieuw sponsor BEKO.

Het nieuwe template is ook doorgevoerd in het design van het Barcelona trainingsbroekje. Dit donkerblauwe broekje bevat namelijk ook aan de onderkant twee diagonale banen in de clubkleuren met daardoorheen de bijnaam van de club: BARCA. Op de pijpen staan ook de logo's van de club en Nike. Daarnaast is het short uitgerust met een all-over print van golven. Uiteraard is de trainingskleding door Nike ook weer voorzien van de Dri Fit technologie, waardoor je dit trainingstenue zowel casual kunt dragen of tijdens het sporten en trainen. Check ook het nieuwe Barcelona trainingspak voor 2020.

FC Barcelona trainingstenue 2020 bestellen

Het gele Barcelona trainingstenue voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingsshirt en het broekje zijn beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. Het trainingsshirt bestel je vanaf € 39,95 en het broekje vanaf € 34,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Barcelona trainingsshirt voor 2020 direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Barcelona trainingsshirt 2020