Barcelona trainingsjack Champions League 2020-2021

De nieuwe Barcelona Champions League collectie is populair en dat komt niet perse door de prestaties van het elftal van Ronald Koeman, maar vooral omdat het er goed uit ziet. Tijdens de uitwedstrijden in het miljardenbal dragen de Catalanen het roze FC Barcelona voetbalshirt en in de warming-up dragen de spelers het zwarte FC Barcelona Champions League trainingspak. De collectie bevat echter nog een vet item en wel het FC Barcelona anthem trainingsjack. Dit is het jack dat gedragen wordt tijdens de opkomst op het veld en het afspelen van het Champions League anthem voorafgaande aan de wedstrijden in het toernooi in 2020-2021.

Zwart/roze FC Barcelona trainingsjack 2020-2021

Het nieuwe Barcelona anthem trainingsjack 2020-2021 heeft dezelfde kleuren als het nieuwste trainingspak. Het jack is namelijk overwegend zwart en bevat zowel roze als turquoise accenten. Deze kleurencombinatie staat symbool voor twee natuurverschijnselen in de de stad Barcelona. De roze tinten zijn namelijk een verwijzing naar de opgaande zon in Catalonië en de turquoise details verwijzen naar de Middellandse zee. Bovendien zijn deze twee kleuren al vaker verwerkt in verschillende Nike Air Max sneakers en met name in de Nike Air Max 90 sneakers. De Nike Air Max sneakers vormen dit jaar de inspiratie voor de kleuren van de 3e shirts van Nike. Ook de Europese collectie van clubs als Chelsea, Tottenham Hotspur, AS Roma en Inter Milan zijn geïnspireerd door kleuren van Nike Air Max schoenen. Qua template is het Barcelona Champions League trainingsjack dit jaar geïnspireerd door het I96 template. De brede, horizontale band over het midden het jack is iconisch voor dit template. Op het FC Barcelona trainingsjack is deze band aan de linkerzijde roze en aan de andere kant turquoise. Een ander kenmerk is de taping over de mouwen. De rechtermouw bevat een roze taping en op de andere mouw is deze turquoise. Dit zijn ook de kleuren van de logo's op de borst. De swoosh van Nike op de rechterborst is roze en de officiële clubbadge is overwegend turquoise. Het jack is verder uitgerust met twee zakken en bevat bovendien een doorlopende rits. Verder bestaat het Barcelona trainingsjack voor 100% uit polyester en is het uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Hoewel de spelers van FC Barcelona tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de CL wedstrijden geen trainingsbroek draagt, is dit jack perfect te combineren met de Champions League trainingsbroek. Deze is namelijk zwart met een diagonale roze en turquoise band en dito logo's. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Barcelona trainingsjack, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Messi, Frenkie de Jong, Dest, Coutinho, Dembele, Pedri en nog meer spelers.

Barcelona trainingsjack Champions League bestellen

Het zwarte FC Barcelona anthem trainingsjack 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) als voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). Voor kinderen is het jack € 69,95 en voor volwassenen € 84,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 54,95. Check ook andere FC Barcelona trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je FC Barcelona trainingsjack direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!

FC Barcelona trainingsjack Champions League 2020-2021