Barcelona trainingsjack Champions League 2019-2020

Ook een nieuw trainingsjack is onderdeel van de nieuwe Champions League collectie van FC Barcelona. Het nieuwe trainingsjack wordt door de spelers van de Spaanse kampioen gedragen tijdens de opkomst op het veld en het afspelen van de Champions League hymne luttele minuten voordat de wedstrijden in het miljardenbal begint. Alle items uit de Champions League lijn van Barcelona zijn geïnspireerd door het voetbalshirt van 1996-1997 en het nieuwe anthem trainingsjack van Barcelona vormt hier geen uitzondering op. Check!

Barcelona anthem trainingsjack en trainingsbroek 2019/20 Champions League

Het Barcelona trainingsjack voor 2019-2020 is overwegend donkergrijs met turquoise accenten. Deze kleur is met name een verwijzing naar het uitshirt van het seizoen 1996-1997. Dit is het seizoen waarin Barcelona de Europa Cup II won. In de Kuip versloeg Barcelona Paris Saint Germain met 1-0 door een doelpunt van Ronaldo. In deze wedstrijd droeg Barcelona het turquoise uitshirt van Kappa, dat in 1997 nog kledingsponsor was van Barcelona. Het jaar erna nam Nike het stokje over van het Italiaanse sportmerk. De turquoise accenten zijn te vinden in de taping over de mouwen en in het logo van Nike op de rechterborst. Dit speciale Nike Futura logo geeft het trainingsjack nog wat extra jaren '90 look. Het Futura logo is namelijk het logo dat door Nike in de jaren '90 op de voetbalshirts gebruikt werd. Ook de rits van het trainingsjack van Barca is turquoise. Het nieuwe jack bevat verder nog een speciaal detail. De borst is namelijk uitgerust met een band met daarin een all-over print. Deze print is een verwijzing naar het logo van Barcelona en bevat dan ook elementen uit dit logo. In de print zien we onder andere het kruis en de verticale strepen uit het Barcelona logo terug. Daarnaast is het jack uitgerust met een design van ruiten. Dit is dezelfde print als op het Barcelona 3e shirt voor 2019-2020. Het Barcelona Champions League trainingsjack bevat verder de gebruikelijke accenten. Het jack is uitgerust met een hoge hals tot de borst en bevat raglanmouwen. Daarnaast is het jack voorzien van zakken. Zoals we van Nike gewend zijn, hebben de trainingsjacks ook nog eens een perfecte pasvorm.

Mocht je dit trainingsjack willen combineren met een trainingsbroek. Dan adviseren we deze te combineren met de trainingsbroek van het Champions League trainingspak van Barcelona. Deze heeft namelijk dezelfde kleur als het trainingsjack. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het jack, waarin we vanaf nu sterren als Frenkie de Jong, Griezmann, Suarez en Messi zien!

Barcelona Champions League trainingsjack kopen

Het Barcelona Champions League jack kun je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen heeft het trainingsjack een prijs van € 69,95 en voor volwassenen is het trainingsjack € 84,95. Het jack is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Bestel je nieuwe Barcelona trainingsjack direct in deze SHOP

of deze winkel!