13 september 2019

Barcelona keepersshirt Champions League 2019-2020

Barcelona en Nike hebben vandaag niet alleen het nieuwe uitshirt voor de Champions League uitgebracht, ook de keepers van Barcelona zijn tijdens de wedstrijden in het miljardenbal te zien in een nieuw keeperstenue. Dit keepersshirt wordt door de keepers van Barcelona onder andere gedragen tijdens de wedstrijden in de groepsfase. In de groepsfase neemt Barca het op tegen Borussia Dortmund, Inter Milan en Slavia Praag.

Barcelona keeper shirt en tenue Champions League 2019/20

Ook het nieuwe Barcelona Champions League keepersshirt voor 2019-2020 heeft weer de jaren '90 als thema. Het thema komt met name terug in het kleurige design van het shirt. De body van het tenue is namelijk een combinatie van rood, blauw en geel. Deze kleuren zijn natuurlijk een verwijzing naar de kleuren van het Barcelona thuisshirt en uitshirt. Zowel de bovenkant als de onderkant van het Barcelona keepersshirt zijn uitgerust met een rood en blauw vlak. Verder is de body van het keepersshirt overwegend geel. De overgang tussen de kleuren wordt bewerkstelligd door een design van dunne puntjes. De voorkant van het Barcelona Champions League keeperstenue is verder ook uitgerust met drie diagonale banen in het zwart. Ook de mouwen van het keepersshirt zijn zwart en hetzelfde geldt voor de ronde hals. De rechterborst van het tenue bevat het Nike Futura logo. Dit logo staat bovendien op de alternatieve uittenues van Barcelona en is door Nike ook gebruikt voor de derde voetbalshirts van clubs als Tottenham Hotspur, Chelsea, Inter Milan, Paris Saint Germain en AS Roma. De laatste keer dat dit logo op een tenue van Nike stond, was in het seizoen 1994-1995. De linkerborst van het keepersshirt bevat het Barcelona logo en op het midden van het tenue staat sponsor RAKUTEN. Op de achterkant van het voetbalshirt staat Unicef en het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart keepersbroekje en dito kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Barcelona Champions League keeperstenue dat vanaf nu gedragen wordt door keepers als ter Stegen, Neto en Sotorres. Check bovendien het andere Barcelona keepersshirt voor 2019-2020.

Barcelona keepersshirt kopen

Het kleurige FC Barcelona keepersshirt voor de Champions League wedstrijden van 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 94,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het tenue € 74,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). In de onderstaande winkels kun je het Barcelona tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Barcelona voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

OF deze SHOP! (inclusief officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer)

OF de officiële NIKE winkel