14 juli 2017

Barcelona keepersshirt 2017-2018

De nieuwe keepersshirts van Barcelona zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Spaanse club van trainer Valverde. Deze keepersshirts worden dit jaar onder andere gedragen door Ter Stegen, Masip en Cillessen. Barcelona heeft twee verschillende keeperstenues bekend gemaakt. Het ene shirt wordt vooral gedragen tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in Camp Nou en het andere shirt wordt vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Check hieronder alle informatie over beide tenues van de keepers van Barca.

Rood Barcelona keepersshirt 2017-2018

Het keepersshirt voor de thuiswedstrijden van Barcelona is overwegend fel rood. Deze kleur wordt door Nike ''university red'' genoemd. Opvallend detail op het template van het Barcelona shirt is de all-over print over de mouwen. Deze graphic print is geïnspireerd door de mozaïekstenen in het Park Guell in Barcelona. Verder is het keeperstenue geheel in stijl van de andere clubkleuren van Barcelona. Het shirt bevat namelijk ook blauwe accenten. Deze blauwe details komen terug in een strip aan de achterkant van de ronde hals en een strip aan de zijkanten van het shirt. De strip aan de zijkanten zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Ook de swoosh van kledingsponsor Nike op de rechter borst is blauw. Het logo van de La Liga club staat op de linker borst en de logo van de nieuwe shirtsponsor, RAKUTEN, versiert het midden van het keeperstenue. De achterkant van het shirt is daarnaast nog uitgerust met een uniek detail. Hier bevindt zich een kleine strip in de kleuren van de vlag van Catalonië, La Senyera. Op de achterkant van het shirt prijkt bovendien het logo van Unicef. Het keeperstenue voor de thuiswedstrijden wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met blauwe details.

Zwart Barcelona keepersshirt 2017-2018

De keepers van Barcelona dragen een ander shirt tijdens de uitwedstrijden. Dit shirt bevat wel hetzelfde template als het andere keepersshirt. Dit shirt is geheel zwart en bevat ook weer de all-over print over de schouders en mouwen. De logo's van de club, Nike en Rakuten staan op dezelfde plek als op het fel rode shirt. Dit geldt ook voor de andere details. Ook dit shirt bevat een ronde hals. Dit keeperstenue wordt compleet gemaakt door een zwart keepersbroekje en zwarte kousen.

Zoals alle Nike tenues zijn de keeperstenues van Barcelona ook uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Barca.

Barcelona keepersshirt kopen

Het nieuwe keepersshirt van Barcelona kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140,152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande shops kan je het Barca shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van de keepers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de keepers ook dragen. Check ook andere Barcelona producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Barca keepersshirt in deze SHOP!

of deze winkel!