26 oktober 2017

Barcelona camouflage trainingspak 2017-2018

Barcelona heeft dit seizoen een uniek trainingspak, tenminste net iets unieker dan we gewend zijn van Nike. Het pak waar we het vandaag over hebben, betreft het trainingspak waarin we de spelers van Barcelona vooral zien tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden dit seizoen. In dit pak wordt dus niet echt getraind, maar wordt alleen de warming-up afgewerkt gedurende 2017-2018. Het pak is geheel in stijl van het thema dat Nike gegeven heeft aan de Champions League voetbalshirts van de clubs waarvan het Amerikaanse sportmerk kledingsponsor is, namelijk camouflage! Benieuwd naar de ins en outs van het nieuwe pak? Lees hieronder verder!

Barcelona camouflage training top en trainingsbroek

Het nieuwe Barcelona camouflage Champions League trainingspak bestaat uit een training top en een strakke trainingsbroek. De sweater van dit pak wordt in tegenstelling tot de andere Barca pakken van het seizoen 2016-2017 niet gekenmerkt door de hoge hals met zip, maar door een crew neck. Deze ronde hals bevat bovendien kleine ribbels. Wel bevatten de uiteinden van de mouwen duimgaten. Hierdoor hebben de mouwen de fit van een handschoen en valt de camo training top van Barcelona strak om het lichaam. Dit wordt ook nog eens versterkt door de zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan de raglanmouwen is dat deze strak om het lichaam vallen en perfect mee bewegen met de bewegingen van de armen. Tot zover wat technische details van het nieuwe pak van Barca. Het design is des te opmerkelijker. De training top is namelijk overwegend zwart en wordt gekenmerkt door het fel oranje camouflage design. Dit design bevindt zich alleen over de body van het nieuwe pak en alleen over de voorkant. De achterkant en de mouwen zijn geheel zwart. De camouflage print over het shirt is geheel in lijn met het design van het Champions League shirt of 3e shirt voor 2017-2018. Over de mouwen van de training top loopt verder een oranje strip en de logo’s van Nike en Barca prijken op de borst. De swoosh van Nike is fel oranje. Bovendien is de achterkant van de training sweater iets langer en dit biedt natuurlijk de optimale bescherming.

Het nieuwe Barcelona Champions League warming-up pak wordt compleet gemaakt door een strakke tech trainingsbroek in het zwart. Deze broek bevat dus geen camo print. De bovenkant van de broek bevat een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De onderkant van de Barcelona trainingsbroek bevat enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen. Kenmerkend aan de broek is natuurlijk ook weer de getailleerde pasvorm. De broek valt vooral strak om de kuiten en enkels. Uiteraard mogen de logo’s van de club en Nike niet ontbreken. Ook dit pak is weer uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het opvallende Barcelona Champions League trainingspak. 

Barcelona camo trainingspak kopen

Het nieuwe Barcelona camouflage trainingspak kan je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van de training sweater is € 65,- en de broek heeft dezelfde prijs. Dit pak kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Barcelona producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Barcelona trainingspak in deze online winkel!

of deze SHOP!