29 juli 2018

AZ uitshirt en 3e shirt 2018-2019

AZ en Under Armour hebben inmiddels ook de nieuwe uitshirts voor 2018-2019. Deze shirts werden al bekend gemaakt tijdens de eerste trainingen van de club ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Afgelopen week werd er ook een nieuw alternatief uitshirt of 3e shirt aan de collectie toegevoegd. In deze nieuwe uitshirts speelt het keurkorps van John van den Brom de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Under Armour is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe uittenues. Beide partijen hebben sinds 2015 een overeenkomst. Check hieronder alle details van de nieuwe voetbalshirts van de Alkmaarders.

Zwart/geel AZ uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe AZ uitshirt heeft dit jaar een opvallende kleurencombinatie. Het shirt is overwegend zwart en bevat fel gele details. Deze felle accenten zijn te vinden in de gele band over de borst en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van Under Armour op de rechter borst is fel geel en dit geldt ook voor het logo op de mouwen. Het nieuwe uittenue van AZ is daarnaast uitgerust met een y-hals en op de linker borst prijkt het logo van de Alkmaar Zaanstreek Combinatie. Hoofdsponsor AFAS SOFTWARE versiert al sinds 2010 als hoofdsponsor het midden van de nieuwe tenues. Een speciaal detail bevindt zich nog aan de binnenkant van de kraag. Hier prijkt namelijk een taping met dunne, rode en witte strepen. Daarin is de leus van de Noord Hollandse club verwerkt: SAMEN NAAR VICTORIE. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met gele accenten. De kousen van het uittenue zijn ook geel en bevatten net boven het midden een zwarte band.

Geel AZ 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe 3e shirt van AZ is onderdeel van een speciaal project van de club en Under Armour met als thema: '''PROTECT THIS HOUSE.'' Ook het thuisshirt is onderdeel van deze campagne. In het thuisshirt en 3e shirt is namelijk een een watermerk van het AFAS Stadion verwerkt. Het 3e shirt van AZ bevat verder een design van gele banen over het shirt. Deze banen hebben twee tinten geel. Het alternatieve uitshirt bevat daarnaast zwarte accenten. Deze details zijn te vinden in de y-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club, Under Armour en AFAS staan op dezelfde plek als op het uitshirt, evenals de leus van de club. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door hetzelfde broekje en dezelfde kousen als het nieuwe uittenue.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van beide nieuwe AZ voetbalshirts voor 2018-2019. Deze worden vanaf nu gedragen door spelers als Stengs, Vlaar, Svensson, Wuytens, van Eijden, Rienstra, Til, Bel Hassani, Johnsen, Ouwejan, Idrissi en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt!

AZ uitshirts 2018-2019 bestellen

De nieuwe AZ shirts voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen is de prijs € 64,95. Uiteraard heb je in deze webshops ook de mogelijkheid je shirt te personaliseren. Wil je andere producten van de club? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt vanaf nu in deze AZ SHOP

of de AZ Alkmaar SHOP