AZ thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe AZ thuisshirt voor 2018-2019 is officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Under Armour. In dit nieuwe shirt speelt het keurkorps van John van den Brom de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden in het AFAS Stadion gedurende 2018-2019. Het shirt werd door de Alkmaarders voor het eerst gedragen in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2017-2018 tegen PEC Zwolle, welke door de club met 6-0 gewonnen werd. Het Amerikaanse sportmerk Under Armour is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van het tenue. Deze functie heeft het merk sinds 2015. Beide partijen hebben een langdurig contract. Meer weten van het nieuwe AZ voetbalshirt? Check hieronder de details!

AZ thuis shirt en tenue 2018-2019

Het AZ voetbalshirt van 2018-2019 heeft opnieuw een klassiek design met verschillende opvallende details. Het shirt is geheel rood en wordt gekenmerkt door de opstaande kraag met y-design en een rechte hals. Over de borst loopt een speciale band en daarboven bevindt zich nog een baan. In deze baan zijn de contouren van het AFAS Stadion verwerkt. Deze contouren worden vooral zichtbaar bij de juiste lichtinval. De binnenkant van het tenue bevat ook een speciaal detail. Hierin zijn namelijk de rood/witte banen uit de vlag van de stad Alkmaar verwerkt. Bovendien staat hier de leus van de club: ''Samen naar victorie.'' Op de rechter borst prijkt het logo van Under Armour en de andere borst is uitgerust met het embleem van de club. Hoofdsponsor AFAS versiert het midden van het tenue. Het softwarebedrijf is sinds 2010 hoofdsponsor van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog tot 2022 een contract. Het nieuwe AZ thuistenue wordt compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode strip. Op deze shorts staan ook weer de logo's van de club en New Balance. De kousen van het nieuwe tenue zijn geheel wit en bevatten een rode band. Ook op de kousen staan uitingen van de club en AZ.

De AZ voetbalshirts voor 2018-2019 zijn gemaakt van een geheel nieuw materiaal. Dit materiaal wordt door Under Armour blur light materiaal genoemd. Door dit materiaal wordt de lichaamswarmte en zweet van de spelers sneller naar de buitenkant van het shirt getransporteerd, waardoor de spelers langer kunnen presteren. In de tenues is bovendien de Anti-Odor technologie van het merk verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt, waarin vanaf nu sterren als Johnsen, Svensson, Idrissi, Vlaar, Til, Ouwejan, Van Rhijn, Wuytens en nog meer sterren schitteren. Check ook het nieuwe uitshirt. 

AZ voetbalshirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe AZ thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) is de prijs € 64,95. Uiteraard heb je in deze webshops ook de mogelijkheid je shirt te personaliseren. Wil je andere producten van de club? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt vanaf nu in deze AZ SHOP

of scoor je AZ retro shirt in deze winkel!