28 juni 2019

AZ uitshirt 2019-2020

AZ en Under Armour hebben afgelopen week het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van trainer Arne Slot de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is Under Armour weer verantwoordelijk voor het design van de uittenues van de Alkmaarders. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van de Noord Hollandse club.

AZ uit shirt en tenue 2019-2020

Het AZ uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen geheel zwart met rode en witte accenten, verwijzend naar de clubkleuren van AZ en de vlag van de stad Alkmaar. De mouwen zijn uitgerust met een rode en witte lijnen en deze kleuren komen ook weer terug in een subtiele baan aan de onderkant van de hals. Deze band is verdeeld in rood/witte blokken. Verder is het uittenue uitgerust met een combinatie van een y-hals en ronde hals. Op de rechterborst prijkt het Under Armour logo en de andere borst bevat het logo van AFAS en de club. Het logo van de hoofdsponsor staat ook op beide mouwen en het midden van het tenue. De binnenkant van de hals bevat een rode taping met daarin de naam van de club en hier prijkt ook een afbeelding van de Alkmaarse vlag. Het nieuwe AZ uittenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen van het nieuwe uittenue zijn ook overwegend zwart en bevatten net boven het midden een rode en witte band. Op de broekjes staan ook weer uitingen van de club en Under Armour.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AZ tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Seuntjes, Idrissi, Vlaar, Johnsen, Stengs, Boadu, Til, Ouwejan en nog meer spelers. Check ook het thuisshirt van AZ. 

AZ uitshirt bestellen

De nieuwe uitshirts van AZ kun je direct bestellen. Dit kan voor zowel kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) als voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). Voor volwassenen heeft het uitshirt van AZ een prijs van € 79,95 en voor kinderen is het shirt € 74,95. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je AZ voetbalshirt direct in deze SHOP

of deze winkel!