13 mei 2019

AZ thuisshirt 2019-2020

AZ en kledingsponsor Under Armour hebben het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. Dit tenue werd voor het eerst gedragen in de laatste thuiswedstrijd van 2018-2019 tegen PSV, welke door de Alkmaarders met 1-0 gewonnen werd. Bovendien wordt het tenue gedragen in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden in het Afas Stadion in 2019-2020. Ook dit seizoen is Under Armour weer verantwoordelijk voor de tenues van de Noord Hollandse club. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van AZ.

AZ thuis shirt en tenue 2019-2020

Ook dit seizoen is het thuisshirt van AZ weer een ode aan de stad Alkmaar. Het tenue van AZ is overwegend rood met horizontale banen in twee verschillende tinten rood. Deze banen zijn uitgerust met een print van de burcht uit het stadswapen van Alkmaar. De bovenkant van het tenue en de mouwen zijn uitgezonderd van deze print. Het tenue bevat een klassieke henley collar met een knoopje. Deze kraag is uitgerust met een witte taping en ook de bies aan de onderkant van de mouwen bevat een witte strip. De binnenkant van de kraag bevat de naam van de club (AZ Alkmaar) en hier prijkt ook de vlag van de stad. De rechterborst is uitgerust met het logo van Under Armour en de andere borst bevat het logo van de club uit Alkmaar. Hoofdsponsor AFAS staat ook dit seizoen weer op het midden van de tenues van AZ. Het thuistenue van AZ wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geheel rood broekje. De kousen van het thuistenue zijn rood/wit gestreept. Het tenue kan overigens ook gecombineerd worden met een wit voetbalbroekje en wit/rode kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AZ voetbalshirt voor 2019-2020. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Guus Til, Seuntjens, Idrissi, Stengs, Ouwejan en andere spelers. Check ook het nieuwe AZ uitshirt. 

AZ voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van AZ kun je direct bestellen. Dit kan voor zowel kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) als voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). Voor volwassenen heeft het thuisshirt van AZ een prijs van € 79,95 en voor kinderen is het shirt € 74,95. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je AZ voetbalshirt direct in deze SHOP

of deze winkel!