26 juni 2016

AZ thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe AZ shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Alkmaarse club en kledingsponsor Under Armour voorafgaande aan de eerste training van de club ter voorbereiding op het komende seizoen. Dit voetbalshirt wordt door de club gedragen in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League thuiswedstrijden in het AFAS Stadion gedurende 2016-2017. AZ is afgelopen seizoen als vierde geëindigd in de Eredivisie, waardoor het in de voorronde van de Europa League aan zal treden. Het nieuwe AZ tenue voor 2016-2017 heeft het traditionele design en is geïnspireerd door de historie van de stad Alkmaar. We bespreken het design van het nieuwe AZ shirt hieronder.

AZ thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe AZ thuisshirt voor komend seizoen is zoals altijd rood en wordt verder gekenmerkt door de horizontale banen in twee tinten rood over het shirt. Verder bevat het shirt zowel witte als zwarte accenten. De witte kleur is geïnspireerd door de andere kleur van de vlag van Alkmaar. Deze vlag is namelijk rood/wit gestreept. Het shirt bevat een rechte hals met daaronder een v-design in het zwart en wit. De omranding van de kraag is ook zwart. De linker borst van het shirt is uitgerust met het logo van de Alkmaar Zaanstreekcombinatie en de rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Under Armour. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2015-2016 de kledingsponsor van de club. Hoofdsponsor van AZ is AFAS Software. Het logo van de onderneming versiert het midden van het shirt al sinds 2010. Verder bevat de binnenkant van het voetbalshirt van AZ nog een speciaal detail. Hierin staat namelijk de leus: ''Samen naar victorie.'' Het nieuwe AZ thuistenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode blokken. Ook de logo's van AZ en Under Armour staan op de shorts. De kousen van het nieuwe AZ tenue zijn rood/wit gestreept en daarmee geheel in stijl van de vlag van de stad Alkmaar. Zoals alle tenues van Under Armour zijn ook de voetbalshirts en tenues van AZ uitgerust met de Under Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de AZ tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. Tot zover de technische informatie betreffende de nieuwe shirts van AZ. In deze nieuwe voetbalshirts schitteren sterren als Jahanbakhsh, Henriksen, Vlaar, Wuytens, Rienstra en nog meer sterspelers van de club. Check ook het nieuwe AZ uitshirt voor 2016-2017. 

AZ voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe AZ thuisshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 65,- en voor volwassenen € 75-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers.  Of check het overzicht met beschikbare AZ producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! 

Koop het nieuwe shirt vanaf nu in deze AZ SHOP

of AZ Alkmaar STORE


Az -thuitenue -2016-2017

Az -thuis -shirt -2016-2017