Atlético Madrid uitshirt 2022-2023

Atlético Madrid en Nike hebben het nieuwe Atlético Madrid uitshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''True Rebel.'' Het nieuwe uittenue werd tegelijkertijd met het Atlético Madrid thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In het uittenue spelen ''Los Colchoneros'' de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden in 2022-2023. In sommige uitwedstrijden draagt het team van trainer Simeone overigens ook het Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023. Dit nieuwe wordt bovendien door het vrouwenelftal van Atléti (Atlético Madrid Féminas) en alle jeugdelftallen gedragen dit seizoen.

Atlético Madrid uit shirt en tenue 2022-2023

Vorig seizoen waren de de Atlético Madrid tenues een eerbetoon aan het 75 jarig bestaan van de naam van de club. Op 1 januari 1947 werd de naam van de Spaanse club veranderd van Club Atlético-Aviación naar Club Atlético de Madrid. Een nieuw jubileum staat in 2023 voor de deur. Op 26 april 2023 bestaat Atlético Madrid namelijk 120 jaar. Het nieuwe uitshirt is alvast een voorproefje op het jubileum van de club uit de Spaanse hoofdstad. Het tenue heeft namelijk een sterk retro design. Het voetbalshirt is overwegend zwart en bevat blauwe accenten. Het voetbalshirt bevat namelijk een blauwe kraag. Deze kraag bevat aan de onderkant een turquoise (Door Nike ''Copa'' genoemd) lijn. Dit design komt ook weer terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Deze hebben namelijk ook deze kleurencombinatie. Onder de hals bevindt zich een blauwe driehoek. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het turquoise en het logo van Atlético Madrid op de linkerborst betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/turquoise. Alle sponsorlogo's op het tenue zijn ook turquoise. Het voetbalshirt van het mannenteam bevat nog geen shirtsponsor op de voorkant. Binnenkort maakt de club bekend welk bedrijf Plus500 als hoofdsponsor opvolgt. Op het voetbalshirt van het vrouwenteam prijkt sinds 2017 (en ook dit seizoen) het logo van Herbalife. De linkermouw van beide tenues is uitgerust met het logo van Hyundai. Het voetbalbroekje en de kousen van het Atlético Madrid uitshirt 2022-2023 zijn ook zwart met turquoise logo's en blauwe details.

Zoals alle Nike tenues zijn de Atlético Madrid voetbalshirts dit jaar uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Nike. De authentic tenues bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica/stadium tenues de Nike Dri Fit technologie. De authentic voetbalshirts zijn de voetbalshirts die ook echt door de spelers en speelsters gedragen worden. Beide technologieën zorgen voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie. De Atlético Madrid tenues zijn ook weer onderdeel van het Nike Move Better programma. De voetbalshirts zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic afval in en rondom de oceanen.

Atlético Madrid uitshirt bestellen

Het Nike Atlético Madrid uitshirt 2022-2023 kun je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL) is het Match voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels vind je ook de nieuwste Atlético Madrid trainingskleding en kun je het tenue laten bedrukken met de officiële bedrukking!

Bestel je Atletico Madrid uitshirt altijd in  deze winkel! 

of deze webshop

Atlético Madrid uitshirt 2022-2023

Atlético Madrid uitshirt 2022-2023