Atlético Madrid thuisshirt 2022-2023

Atlético Madrid en kledingsponsor Nike hebben het nieuwe Atlético Madrid thuisshirt 2022-2023 officieel gelanceerd met het motto ''True Rebel.'' In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Diego Simeone de Champions League, La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in het Wanda Metropolitano gedurende 2022-2023. Ook de Club Atlético de Madrid Féminas dragen het nieuwe tenue dit seizoen. Dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Atlético Madrid tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds het seizoen 2001-2022 de kledingsponsor van ''Los Colchoneros.''

Atlético Madrid thuis shirt en tenue 2022-2023

Dat het Atlético Madrid tenue er rebels uitziet, mag een understatement zijn. Het Atlético Madrid thuisshirt 2022-2023 is namelijk geïnspireerd door de meanders van Manzanares rivier, die vlakbij het oude stadion van de club uit de Spaanse hoofdstad (Vincente Caldéron) stroomde en bevat een opvallend design. Duizenden Atlético Madrid fans herinneren zich de wedstrijden in de eerste jaren (rond 1966) van Atléti in het stadion. Vele fans zagen de rood/witte passie geboren worden tijdens de legendarische wandelingen langs de oevers van de Manzanares naar het Vincente Caldéron. Voor het eerst in de geschiedenis van de club bevat het Atlético Madrid thuisshirt dan ook een design van verticale, golvende rood/witte banen. Het design van golven loopt ook door over de mouwen en de achterzijde van het tenue. Het Atlético Madrid thuisshirt is verder uitgerust met een ronde hals. Het tenue van de mannen bevat vooralsnog geen hoofdsponsor en op het midden van het tenue van het vrouwenelftal prijkt het logo van Herbalife Nutrition in een blauw blok. Het voedingsmiddelenbedrijf is sinds 2017 de hoofdsponsor van het vrouwenteam van Atlético. De linkermouw van de voetbalshirts is uitgerust met het logo van Hyundai. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het blauw en de linkerborst is uitgerust met het officiële clubembleem. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de Spaanse vlag. De achterzijde bevat bovendien een rood blok, waarin de namen en nummers van de spelers/speelsters staan. Het Atlético Madrid thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn rood met aan de bovenkant een blauwe band. Deze bevatten ook een swoosh en de naam van de Madrilenen.

Het nieuwe Atlético Madrid thuisshirt 2022-2023 bevat, zoals alle Nike voetbalshirts, de nieuwste performance technologieën. De match voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten weer de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica/stadium voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en zweet naar de buitenkant van de voetbalshirts. Bovendien heeft het een ventilerend effect. De match voetbalshirts vallen strakker, zijn lichter en bevatten extra ventilatiezones. Bovendien plakken deze tenues minder aan het lichaam. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Atlético Madrid voetbalshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Griezmann, de Paul, Llorente, João Félix, Koke, Correa, Carrasco, Savic, Herrera, Felipe, Lemar en nog meer spelers en check ook het nieuwe Atlético Madrid uitshirt 2022-2023

Atlético Madrid voetbalshirt bestellen

Het Atlético Madrid thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels.  Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het match voetbalshirt € 139,95 en de stadium versie € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het tenue € 69,95. De broekjes zijn voor kinderen € 39,95 en voor volwassenen € 34,95. De kousen zijn beschikbaar vanaf € 17,95. In deze winkels vind je ook nog meer Atlético Madrid producten en kun je de voetbalshirts bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. 

Bestel je Atletico Madrid tenue altijd in  deze winkel! 

of deze webshop

of deze SHOP!

Atlético Madrid thuisshirt 2022-2023

Atlético Madrid dames thuisshirt 2022-2023

Atlético Madrid thuisshirt 2022-2023