Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023

Atlético Madrid en kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd. Dit tenue wordt door het team van Diego Simeone vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. In de groepsfase van het miljardentoernooi speelt de club uit de Spaanse hoofdstad tegen FC Porto, Bayer Leverkusen en Club Brugge in poule B. Het Atlético Madrid 3e voetbalshirt is ook het alternatief voor het Atlético Madrid uitshirt 2022-2023 tijdens de uitwedstrijden in La Liga en de Copa Del Rey. Nike is sinds medio 2001 kledingsponsor van ''Los Colchoneros'' en WhaleFin is sinds dit seizoen de hoofdsponsor.

Oranje Atlético Madrid uitshirt 2022-2023

Het nieuwe Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het fruit van de beroemde aardbeienbomen in Madrid. Het voetbalshirt is volledig oranje en heeft verder een vrij eenvoudig design. Het tenue bevat alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het voetbalshirt bevat namelijk een ronde hals met daaronder een ronding. Het vlak onder de ronde hals heeft een iets andere tint oranje. De band aan de onderkant van de mouwen is rood. Alle logo's staan in het zwart op het nieuwe Atlético Madrid tenue. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de rechterborst bevat het logo van de voetbalbond. Dit betreft een monochroom logo. Het logo van Atlético Madrid heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/oranje. Ook het logo van Whalefin op het midden van het tenue is ook zwart. De binnenkant van de hals bevat nog een speciale graphic. Hier prijkt de beer bij de aardbeienboom, geïnspireerd door het stadswapen van Madrid. Het Atlético Madrid derde tenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten een oranje golf. De logo's van de club en Nike op het voetbalbroekje zijn ook zwart. De kousen zijn ook oranje met aan de bovenzijde een donkerder oranje band.

Zoals alle Nike tenues zijn de nieuwe Atlético Madrid voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic voetbalshirts (de spelersversie) bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica/stadium voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues (100% polyester) verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De match voetbalshirts bevatten alleen meer ventilatiezones en daardoor een andere structuur, vallen iets getailleerder en zijn bovendien lichter.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023, welke vanaf nu tot het einde van het seizoen gedragen wordt door spelers als Griezmann, Reguillón, Morata, Saul, João Félix, Witsel, Reinildo, Carrasco, Llorente, De Paul, Kondogbia en andere spelers.

Atlético Madrid 3e voetbalshirt bestellen

Dit Atlético Madrid voetbalshirt kun je direct bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het match voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels kun je de Atlético Madrid tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Bestel je Atletico Madrid 3e voetbalshirt direct in deze winkel! 

of deze webshop

of deze fanshop! 

Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023

Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023

Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2022-2023