3 juli 2020

Atletico Madrid trainingsshirt 2020-2021

De nieuwe Atletico Madrid trainingscollectie is officieel en die bevat ook weer een geheel nieuw Atletico Madrid trainingsshirt 2020-2021! Wij zijn niet direct fan van de kleuren, maar hoeven ook niet in het shirt te lopen. Dit betreft het trainingsshirt dat door de spelers van Atlético Madrid gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden dit seizoen. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van het trainingstenue van Atleti. 

Leger groen Atlético Madrid training shirt en tenue 2020-21

Het Atlético Madrid trainingsshirt voor 2020-2021 is dit jaar overwegend leger groen met beige accenten. Qua template hebben de trainingstenues van ‘’Los Colchoneros’’ alle kenmerken van het nieuwe Strike template van Nike. De kenmerken van dit template komen met name tot uiting op de mouwen. De mouwen van het trainingsshirt van Atlético Madrid bevatten namelijk een all-over print van golven en stippen, welke wat weg hebben van de structuur van DNA. Het symboliseert het DNA van de supporters van de club. Een ander kenmerk van het template is de diagonale band op beide mouwen. Deze band is beige. Verder heeft Nike het eigen logo verplaatst. Deze staat niet meer pontificaal op de rechterborst, maar op beide mouwen. De swoosh heeft dezelfde kleur als de diagonale band. Verder bevat het Atletico Madrid trainingsshirt een ronde hals en prijkt het logo van de club uit de Spaanse hoofdstad op de linkerborst. Ook komend seizoen is Plus500 weer hoofdsponsor van Atléti. De online broker is sinds 2015 shirtsponsor van de club en staat sindsdien op het midden van de trainingstenues. Het trainingstenue wordt compleet gemaakt door een leger groen trainingsbroekje. Ook deze heeft kenmerken van het nieuwe template. De zijkanten van het broekje bevatten dezelfde print als de print op de mouwen van het Atlético Madrid trainingsshirt. Op het broekje staan ook weer de logo’s van Nike en de club.

De Atlético Madrid training tenues zijn ook dit jaar weer voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en voor het feit dat zweet naar de buitenkant van de tenues getransporteerd worden. De nieuwe trainingscollectie van Atlético Madrid bevat ook een nieuw trainingspak en trainingsjack. Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze tenues! 

Atletico Madrid trainingsshirt bestellen

Het legergroene Atlético Madrid trainingsshirt 2020-21 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen van de trainingstenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen (maten 122, 134, 146, 158 en 170) is het training shirt € 39,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95. Check ook andere Atletico Madrid trainingskleding voor 2020-2021

Bestel je Atletico Madrid trainingskleding in deze NIKE SHOP! 

of deze winkel! 

of deze webwinkel!

Atletico Madrid trainingsshirt 2020-2021

Atletico Madrid trainingsbroekje 2020-2021