Atletico Madrid trainingsjack en warming-up shirt 2019-2020

Nike heeft dit seizoen veel aandacht besteed aan de nieuwe trainingsjacks voor 2019-2020. De jacks waarin de spelers het veld betreden dit seizoen hebben een heerlijke retro stijl. Het nieuwe Atletico Madrid anthem trainingsjack voor 2019-2020 vormt daar geen uitzondering op. Dit betreft het jack waarin de spelers van Atletico Madrid het veld betreden voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in het Wanda Metropolitano dit seizoen. In dit blog bespreken we ook nog eens de zogenaamde pré match top, welke door de club wordt gedragen in de warming-up dit seizoen.

Atletico Madrid trainingsjack 2019-2020

De nieuwe anthem trainingsjacks van Nike worden dit seizoen de I96 jacks genoemd en zijn geïnspireerd door de trainingsjacks die door Nike voor het eerst in 1996 werden geproduceerd. Het nieuwe Atletico Madrid trainingsjack voor 2019-20 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door een vlak met verticale rode en witte banen. Dit deel is natuurlijk geïnspireerd door het design van het Atletico Madrid thuisshirt van 2019-2020. De nieuwste Atletico Madrid collectie van Nike is een ode aan het winnen van de Europa League in 2010. Ook toen hadden ''Los Colchoneros'' een voetbalshirt met traditionele banen. In 2010 speelden sterren als Forlan, De Gea, Aguero, Reyes en Ujfalusi nog bij de club. Het nieuwe Atletico Madrid trainingsjack is verder uitgerust met een hoge hals en de mouwen zijn voorzien van een witte taping. Op de borst van het jack staan de logo's van Nike en de club. Daarnaast is het trainingsjack van Atletico Madrid uitgerust met twee zakken. Dit kan zomaar eens één van de laatste Atletico Madrid trainingsjacks van Nike zijn. Er gaan geruchten dat Puma vanaf het seizoen 2020-2021 kledingsponsor wordt van de club uit de Spaanse hoofdstad.

Atletico Madrid warming-up shirt 2019-2020

Atletico Madrid draagt dus ook een nieuw warming-up shirt komend seizoen. Dit shirt is ook weer in stijl van de clubkleuren. Het shirt is rood en wordt gekenmerkt door de diagonale rode banen. Deze vervagen op het midden en aan de onderkant van het shirt. De pre match tops worden verder gekenmerkt door de zwarte crew neck en op de voorkant van het shirt staan ook de logo's van de club, Nike en sponsor PLUS500. Het nieuwe warming-up tenue kan perfect gecombineerd worden met het nieuwe, zwarte trainingsbroekje van Atletico Madrid. De Atletico Madrid trainingskleding is ook dit seizoen weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe jack en trainingsshirt, dat gedragen wordt door spelers als Griezmann, Diego Costa, Morata, Oblak, Partey, Saul, Koke en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Atletico Madrid trainingspak.

Atletico Madrid trainingsjack en warming-up shirt bestellen

Het Atletico Madrid trainingsjack kun je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het jack voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. De warming-up shirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en zijn € 55,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Atletico Madrid trainingskleding in deze SHOP

of deze winkel!