20 september 2019

Atletico Madrid trainingsjack Champions League 2019-2020

De spelers van Atletico Madrid dragen dit seizoen weer een nieuw trainingsjack wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de Champions League wedstrijden dit seizoen. Het nieuwe anthem jack is namelijk tegelijkertijd met het Champions League uitshirt van Atleti gelanceerd. Dit betreft ook het trainingsjack dat gedragen wordt wanneer de Champions League hymne wordt afgespeeld en de spelers op de foto gaat, vlak voordat de wedstrijden in het miljardenbal beginnen. Dit jaar nemen de Madrilenen het in de groepsfase op tegen Juventus, Bayer Leverkusen en Lokomotiv Moskou en zijn de spelers dus in dit jack te zien.

Grijs Atletico Madrid trainingsjack 2019-2020

Het Atletico Madrid trainingsjack voor 2019-2020 is dit jaar overwegend grijs met rode accenten. De rode accenten komen met name terug in de rits en de taping over de mouwen. Ook het logo van Nike op de rechterborst is rood. Zoals op alle Champions League trainingskleding betreft dit logo het Futura logo van Nike. Dit logo gebruikte het Amerikaanse sportmerk met name op de tenues van de jaren '90. De nieuwe tenues van Nike zijn geïnspireerd door de jaren '90 en dit is dan ook de reden dat het Futura logo op het nieuwe trainingsjack van Atletico Madrid staat. Het Futura logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike. Een ander jaren '90 detail is de print op het midden van het trainingsjack. De band bevat namelijk een design van diagonale strepen, waarin de bijnaam van de Madrilenen is verwerkt: ATLETI. Dit is eenzelfde print als op het derde shirt van Atletico. De linkerborst van het trainingsjack bevat het logo van de club en bovendien is het jack uitgerust met een hoge hals. De zijkanten bevatten twee zakken met een rits.

Grijs Atletico Madrid trainingsshirt 2019-2020

De spelers van Atletico dragen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden ook een nieuw trainingsshirt. Dit trainingsshirt heeft ook de kenmerken van het Vapor template van Nike. Het tenue is uitgerust met een Vapor hals en bevat op de mouwen zigzag strepen. De binnenkant van de hals is uitgerust met een rode taping en op de borst van dit tenue staan ook weer de logo's van Nike en de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Atletico Madrid trainingsjack en shirt of check ook het nieuwe Atletico Madrid trainingspak.

Atletico Madrid Champions League trainingskleding kopen

Het grijze Atletico Madrid trainingsjack voor 2019-2020 kun je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Het jack heeft voor volwassenen een prijs van € 84,95 en voor kinderen is het trainingsjack € 69,95. De trainingsshirts bestel je al vanaf € 39,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Atletico Madrid trainingsjack in deze SHOP 

of deze winkel!