Atletico Madrid 4e voetbalshirt 2021-2022

Als onderdeel van het 75 jarig bestaan van de naam van Club Atlético de Madrid hebben Nike en de club uit de Spaanse hoofdstad een nieuw voetbalshirt gelanceerd, het Atlético Madrid 4e voetbalshirt 2021-2022. Het tenue wordt op 18 februari officieel door de club onthuld en op 19 of 20 februari door de club voor het eerst gedragen in de Copa Del Rey wedstrijd tegen Real Sociedad. Het tenue fungeert het komende half jaar als alternatief voor het Atletico Madrid uitshirt en 3e shirt 2021-2022.

Rood Atlético Madrid voetbalshirt 2021-2022

Alle Atlético Madrid voetbalshirts zijn dit seizoen een eerbetoon aan de naam van de club. Op 1 januari 1947 werd de naam van de club veranderd van Club Atlético-Avaiación in Club Atletico De Madrid. Dat is dit jaar 75 jaar geleden. Het Atlético Madrid 4e voetbalshirt is vooral een eerbetoon aan de 34 leden van de club die al meer dan 75 jaar lid zijn van de club. Bovendien is het tenue geïnspireerd door twee belangrijke gebeurtenissen in de historie van de club. Op 10 april 1974 speelden de Madrilenen in de halve finale finale van de Europa Cup I en in 1985 won Atlético Madrid de finale van de Copa del Rey ten faveure van Athletic Club Bilbao. In beide wedstrijden droeg Atléti een geheel rood voetbalshirt. Ook dit voetbalshirt is volledig rood en heeft verder een vrij standaard design. Op het midden van de borst prijkt in het wit de tekst: ''75 años honrando tu nombre'', verwijzend naar het 75 jarige jubileum van de club. De linkerborst is uitgerust met de swoosh van Nike en de andere borst bevat het clublogo. Dit betreft niet het huidige clublogo, maar het oude logo, welke onder de fans nog steeds populair is. Plus500 versiert het midden van het tenue en verder bevat het voetbalshirt een V-hals. Het tenue wordt gecompleteerd door een volledig rood voetbalbroekje en rode kousen.

Vanaf 18 januari gaat het Nike Atlético Madrid voetbalshirt ook officieel in de verkoop. In deze week vinden er ook verschillende activiteiten op de club plaats. Zo worden de 34 leden die al meer dan 75 jaar lid zijn in het zonnetje gezet. Het tenue wordt door de club geleverd in een cadeaubox, welke ook een kopie van het certificaat bevat, die de club in 1947 naar alle relaties stuurde om de verandering van de clubnaam bekend te maken. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Atlético Madrid 4e voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu tot eind van dit seizoen gedragen wordt door spelers als Súarez, Griezmann, Correa, Joao Felix, Cunha, Llorente, Kondogbia, De Paul en nog meer spelers.

Atlético Madrid 4e voetbalshirt bestellen

Het Nike Atlético Madrid 4e voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf 18 januari bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je Atletico Madrid tenue altijd in  deze winkel! 

of deze webshop

of deze SHOP!

Atletico Madrid 4e voetbalshirt 2021-2022