Atlético Madrid uitshirt 2021-2022

Atlético Madrid draagt ook in 2021-2022 weer een opvallend uitshirt! Het nieuwe Atlético Madrid uitshirt 2021-2022 is vandaag officieel gelanceerd door de club uit de Spaanse hoofdstad en kledingsponsor Nike. Dit betreft het tenue waarin Atlético Madrid de Champions League, La Liga en Copa del Rey uitwedstrijden speelt in 2021-2022. Nike is ook dit seizoen weer de producent van de Atlético Madrid tenues. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2001.

Atlético Madrid uit shirt en tenue 2021-2022

Evenals het nieuwe Atlético Madrid thuisshirt is het uitshirt een eerbetoon aan het 75 jarig bestaan van de naam van de club: Club Atlético de Madrid. In 1946 werd de naam van de club veranderd van Club Atlético-Aviación naar Club Atlético de Madrid. Dit zijn staat de club dan ook stil bij verschillende gedenkwaardige momenten van de afgelopen 75 jaar. Één van die gedenkwaardige momenten was het winnen van de dubbel in het seizoen 1995-1996. Qua design is het nieuwe Atlético Madrid uittenue dan ook geïnsprieerd door het uitshirt waarin de club onder leiding van Radomir Antic zowel kampioen werd als de Copa del Rey won. In het seizoen 1995-1996 was de huidige trainer, Diego Simeone, ook onderdeel van het sterrenensemble. Andere spelers van dit elftal waren Caminero, Fortune, Pantic, Juan Carlos, Kiko en Penev.

Het Nike Atlético Madrid uitshirt 2021-2022 is overwegend navy blauw met roze accenten. De linker onderzijde van het voetbalshirt bevat een print van roze mist achtige strepen. Deze print loop ook deels door over de achterkant van het tenue. Dit gedeelte is geïnspireerd door de beer uit het logo van de club: El Oso y El Madroño . Het beeld van de beer en de aardbeienboom staat in de wijk Puerta del Sol en is al sinds 1917 onderdeel van het clublogo van Atléti. Ook de swoosh van Nike op de rechterborst is roze en hetzelfde geldt voor de badge van de club op de andere borst. Verder is het nieuwe Atlético Madrid uitshirt 2021-2022 uitgerust met een brede, overlappende V-hals. In de binnenkant van de hals is de Spaanse vlag verwerkt. Daarnaast bevat het nieuwe uittenue van het keurkorps van trainer Diego Simeone een donkerblauwe taping aan de zijkanten. Het logo van sponsor Plus500+ prijkt ook dit seizoen weer op het midden van alle Atlético Madrid tenues. De online broker is sinds 2015 de hoofdsponsor van de kampioen van Spanje. Het Atletico Madrid uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een roze voetbalbroekje met op de pijpen in het navy blauw de logo's van de club en Nike. De kousen zijn ook roze met aan de bovenkant een donkerblauwe band en op het midden de swoosh van Nike.

De nieuwe Atlético Madrid tenues zijn ook weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën. De Match voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit ADV. Technologie en de replica/stadium voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues verwerkt en zorgen voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. De Match tenues hebben op strategische plekken extra ventilatiezones en vallen iets getailleerder. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Atlético Madrid uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als 
Suárez, João Félix, Dembélé, Llorente, Carrasco, Herrera, Trippier, Correa en nog meer spelers. 

Atlético Madrid uitshirt bestellen

Het Nike Atlético Madrid uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen.  De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het replica voetbalshirt € 89,95 en de Vapor Match versie € 139,95. Voor kinderen (maten 122, 128, 146, 158 en 170) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In de onderstaande winkels vind je ook de nieuwe trainingskleding van ''Los Colchoneros'' en kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Atletico Madrid tenue altijd in  deze winkel! 

of deze webshop

of deze SHOP!

Atletico Madrid uitshirt 2021-2022

Atletico Madrid uitshirt 2021-2022