5 juli 2021

Atlético Madrid thuisshirt 2021-2022

 

Atlético Madrid en Nike hebben vandaag het nieuwe Atlético Madrid thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ''75 YEARS HONORING YOUR NAME.'' In dit nieuwe tenue speelt de equipe van trainer Diego Simeone de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in het Estadio Wanda Metropolitano in Madrid gedurende 2021-2022. Ook dit jaar is Nike weer de producent van de Atlético Madrid tenues. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2001 en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2025.

Atlético Madrid thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Nike Atlético Madrid thuisshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan het 75 jarig bestaan van de clubnaam: Club Atlético de Madrid. Op 1 januari 1947 werd de naam van de Spaanse club veranderd van Club Atlético-Aviación naar Club Atlético de Madrid. Het tenue staat dan ook in het teken van alle gedenkwaardige momenten en prijzen die de club gewonnen heeft de afgelopen 75 jaar. Het tenue bevat bovendien details van het tenue van 75 jaar geleden. Destijds bevatte het tenue over het midden een brede verticale baan en deze verticale baan keert dit jaar opnieuw terug. Daarnaast bevat het Atlético Madrid thuisshirt dit jaar twee brede verticale rode banen met in het midden een horizontale rode band. De verticale rode banen en de horizontale baan vormen samen de letter A en ook dit is een ode aan de naam van de club. De witte banen bevatten dit jaar ook een design van rode vlekken. Deze zogenaamde splash print verwijzen naar de rijke historie van de Spaanse kampioen. Het Atlético Madrid thuisshirt is verder uitgerust met een ronde rode hals. Op de rechterborst prijkt een witte swoosh en de linkerborst bevat de badge van de club. Op het midden van de tenues prijkt sponsor Plus500. De online broker is sinds 2015 de shirtsponsor van Atléti. Sinds 2018 prijkt het logo van Hyundai op de linkermouw van het tenue. Dit seizoen staat het logo van de mouwsponsor in het wit op de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een rode band. In de nek op de achterzijde van het tenue is de Spaanse vlag verwerkt. De onderkant van de achterzijde van het tenue bevat bovendien het logo van subsponsor Money transfer.

Het Atlético Madrid thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje, welke ook de logo's van de club en Nike bevat. De kousen van het thuistenue zijn volledig blauw met op het midden een witte swoosh. De tenues zijn onderdeel van de Nike Move To Zero campagne. De tenues zijn gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van waterflessen. Daarnaast bevatten de tenues weer de gebruikelijke technologieën. De authentic tenues bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie. Dit is de versie die de spelers ook dragen. Op strategische plekken in het tenue zijn extra ventilatiezones aangebracht, voor een nog betere afvoer van vocht en zweet en voor ventilatie. Deze shirts zijn bovendien wat lichter. De replica/stadium voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt voor hetzelfde effect, maar dan wat minder geavanceerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Atletico Madrid thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Suárez, João Félix, Llorente, Trippier, Herrera, Saul, Correa, Koke, Lemar, Carrasco en nog meer spelers.

Atlético Madrid voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Atlético Madrid thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het replica shirt € 89,95 en de Match versie € 139,95. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je de nieuwe Atlético Madrid voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je Atletico Madrid tenue altijd in  deze winkel! 

of deze webshop

of deze SHOP!Atletico Madrid thuistenue 2021-2022

Nike Atletico Madrid thuisshirt 2021-2022

Atletico Madrid thuisshirt 2021-2022