6 september 2021

Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2021-2022

Atlético Madrid viert dit jaar het 75 jarig bestaan van de naam van de club: Club Atlético de Madrid. Alle Atletico Madrid tenues zijn dit seizoen een eerbetoon aan de verjaardag van de club, zo ook het Atletico Madrid 3e voetbalshirt, dat vandaag door de club en Nike gepresenteerd is. Het Atletico Madrid 3e shirt 2021-2022 wordt vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. In het toernooi neemt ''Atleti'' het dit seizoen op tegen Liverpool, AC Milan en FC Porto in poule B. Het 3e shirt is bovendien het alternatief voor het Atletico Madrid uitshirt in de wedstrijden in La Liga en de Copa del Rey.

Lichtblauw Atletico Madrid uitshirt | Een eerbetoon aan Vincente Calderon

Het Atletico Madrid 3e voetbalshirt 2021-2022 is dit seizoen lichtblauw en bevat een brede ronde hals, welke verdeeld is in rode en witte blokken. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen en de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit design is geïnspireerd door de stoeltjes in het oude stadion van de club: Vincente Calderon. Het stadion werd op 2 oktober 1966 in gebruik genomen. Op deze datum speelde Atlético Madrid haar eerste wedstrijd in het stadion en scoorde Luis Aragonés het eerste doelpunt in het stadion. De laatste wedstrijd werd gespeeld op 21 mei 2017. In de wedstrijd speelde Atlético Madrid tegen Athletic Club Bilbao en won de Spaanse kampioen met 3-1 door doelpunten van Fernando Torres en Ángel Correa. In de 51 jaar dat Atletico Madrid in het Vincente Calderon Stadium heeft gespeeld, won het maar liefst zeventien prijzen. De binnenkant van de hals bevat een print van het oude stadion van Atlético Madrid.

Op de rechterborst van het Atlético Madrid 3e shirt prijkt de swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club van trainer Diego Simeone. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor Plus500 en de linkermouw bevat het logo van Hyndai in het wit. Subsponsor Ria Money transfer versiert de achterkant van het Atletico Madrid derde tenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een rood/wit geblokte band. Op de pijpen staan bovendien de logo's van de club en Nike. De kousen van het alternatieve uittenue zijn ook lichtblauw en bevatten aan de bovenkant een band met rode en witte blokken.

Alle tenues van Nike zijn onderdeel van het Nike Move Better programma. De voetbalshirts zijn namelijk gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. Deze tenues bevatten ook de nieuwste performance technologieën. De auhentic voetbalshirts zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica tenues bevatten de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues. Daarnaast zorgt deze technologie voor de perfecte ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Atlético Madrid 3e voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Suárez, Griezmann, Joao Felix, Ángel Correa, De Paul, Cunha, Koke, Llorente, Carrasco en nog meer spelers en check ook het Atlético Madrid thuisshirt 2021-2022

Atletico Madrid 3e shirt 2021-2022 bestellen

Het Atlético Madrid 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is het authentic voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen bestel dit tenue vanaf € 69,95. De broekjes zijn € 34,95 en de kousen € 17,95. In deze winkels vind je ook de andere Atletico Madrid voetbalshirts en andere merchandising van de club. Directe levering!

Bestel je Atletico Madrid tenue altijd in  deze winkel! 

of deze webshop

of deze SHOP!

Atletico Madrid 3e shirt 2021-2022

Atletico Madrid 3e shirt 2021-2022

Detail Atlético Madrid 3e shirt 2021-2022