15 juli 2016

Atlas Guadalajara voetbalshirts 2016-2017

De Mexicaanse voetbalcub Atlas Guadalajara heeft samen met kledingsponsor Puma de voetbalshirts voor het seizoen 2016-2017 officieel bekend gemaakt. Zowel het thuis- als het uitshirt hebben een voortreffelijk design. Puma heeft sinds 2014 een contract met Atlas Guadalajara. Atlas werd opgericht in 1916 en speelt de thuiswedstrijden in het immense Estadio Jalisco. In het seizoen 2014-2015 werd Atlas Guadalajara derde in de Mexicaanse Primera Division. Bekende oud-spelers van Atlas zijn Andres Guardado en Rafael Marquez. De bijnaam van de club uit Guadalajara is Los Zorros (De Vossen).

Atlas Guadalajara thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Atlas Guadalajara thuisshirt 2016-2017 is gebaseerd op het traditionele half-om-half design van de club. Het gewaagde voetbalshirt vervaagt van het rood over naar het zwart. De ronde hals is tweekleurig in het rood en het zwart. De bies aan de rode kant van het shirt is zwart. En de bies aan de zwarte kant is rood. Op de rechterborst het logo van Atlas Guadalajara en aan de andere kant dat van Puma. Het embleem van Puma is ook op beide mouwen geplaatst, met daarboven sponsor Coca Cola. Midden op de borst staat de naam van de hoofdsponsor WIBE.COM. Het Atlas Guadalajara tenue 2016-2017 heeft een zwart broekje en zwart kousen. Het broekje bevat het logo van de club Atlas en van Puma.

Atlas Guadalajara uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Atlas Guadalajara uitshirt voor 2016-2017 heeft een totaal ander design dan het thuisshirt. Het overwegend witte uitshirt van Atlas heeft een v-hals en zwart met rode details. Over het midden van het shirt loopt verticaal een rood met zwarte baan. Deze rood/zwarte banen worden in het midden van het shirt onderbroken voor de naam van hoofdsponsor WIBE.COM. Over de rechterschouder loopt een rode baan en over de linkerschouder een zwarte baan. De biesjes zijn rood en bevatten het logo van Puma. Op de linkerborst de badge van Atlas Guadalajara en ander rechterkant dat van Puma. Een wit voetbalbroekje en witte kousen met het Atlas Guadalajara uittenue 2016-2017 compleet. Het broekje bevat aan de rechterkant een rode en aan de linkerkant een zwarte baan. Dit zodat het broekje en het voetbalshirt goed bij elkaar passen.

Zoals alle tenues van PUMA zijn de tenues van Atlas Guadalajara uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Atlas voetbalshirt kopen

Het nieuwe Atlas shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio augustus/september kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt is € 84,95. Hier kan je het voetbalshirt van de Mexicaanse club laten voorzien van een eigen naam en nummer of van de bedrukking van één van de sterspelers van Atlas. Directe levering!

Koop het nieuwste Atltas voetbalshirt in deze shop!

Atlas -shirt -2016-2017

Atlas -voetbalshirts -2016-2017