6 januari 2017

Atlas Guadalajara 3e voetbalshirt 2017-2018

Vandaag heeft PUMA een aantal flitsende voetbalshirts gelanceerd van clubs uit Midden Amerika. Het Duitse sportmerk heeft onder andere het nieuwe shirt van de Mexicaanse club Atlas bekend gemaakt. In dit nieuwe 3e shirt speelt de club de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX gedurende 2017. Check hieronder alle informatie over het flitsende en traditionele shirt van de club uit Guadalajara, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Jalisco. In dit shirt debuteert de club aanstaande zaterdag in het duel tegen Toluca.

Het nieuwe 3e shirt van Atlas Guadalajara voor 2017-2018 heeft het zogenaamde half-om-half design. De rechterkant van het shirt is overwegend wit en de linkerkant van het nieuwe shirt is overwegend zwart. Deze kleuren lopen langzaam in elkaar over, middels een ''gradient'' effect. Verder is het shirt uitgerust met gouden details. Zo is het logo van Puma op de rechter borst goud, evenals het logo van sponsor WIBE.com op het midden van het shirt. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. Verder is het shirt uitgerust met een kleine zwarte v-hals en een witte gevouwen kraag. Het logo van de Mexicaanse club prijkt op de linker borst. Ook het voetbalbroekje van Atlas Guadalajara heeft een uniek design. Ook dit shirt heeft het half-om-half design met de flitsende overloop van kleuren. De kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend wit met zwarte accenten. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts en tenues van Atlas.

Zoals alle tenues van PUMA zijn de tenues van Atlas Guadalajara uitgerust met het PUMA Dry Cell systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het shirt van Atlas kan vooralsnog nergens gekocht worden. Check andere shirts van clubs uit Midden- en Zuid Amerika in deze SHOP!

Atlas -3e -shirt -2017-2018

Atlas -3e -shirt -2017-2018-detail