22 augustus 2016

Atlas FC 100-jarig bestaan voetbalshirt

Het 100-jarig bestaan voetbalshirt van Atlas FC is gelanceerd. In de wedstrijd tegen Puebla heeft de Mexicaanse club het shirt al gedragen. Dit duel wist Atlas FC met 3-2 te winnen. Onder andere Marquez (ex-Barcelona) speelt voor de club. Atlas FC werd op 15 augustus 1916 opgericht. In haar historie wist het eenmaal de Mexicaanse titel te veroveren (1951). Het nieuwe voetbalshirt kent een zeer klassiek uiterlijk en kent enkele details die verwijzen naar de historie van de club.

Klassiek Atlas FC 100-jarig bestaan voetbalshirt

Waar het Atlas FC thuisshirt 2016-2017 een verticaal effect van overloop van zwart naar rood kent, daar kent het 100-jarig bestaan voetbalshirt van de club een duidelijk verticale verdeling. Het linkerdeel van de body van het shirt is zwart, terwijl het rechterdeel van de body rood van kleur is. De mouwen kennen echter niet deze indeling en volgorde. De linkermouw van het shirt is rood, terwijl de rechtermouw zwart van kleur is. Beide mouwen worden afgesloten met een klassieke witte bies. Verder is het voetbalshirt van Atlas FC in het bezit van een witte hals en een witte kraag. Hier komt bij dat op de voorkant van het shirt de datum van oprichting zichtbaar is. Op de achterkant onder de hals staat 'Centenario Rojinegro' gedrukt. Het logo van de Mexicaanse club op het shirt is klassieker van vorm dan het logo at terugkomt op het Atlas FC thuisshirt 2016-2017. Bovendien is boven dit logo een wit Puma logo te zien. Het 100-harig bestaan tenue van Atlas FC wordt gecomplementeerd door een zwart short en zwarte kousen.

Atlas FC voetbalshirt kopen

De voetbalshirts van Atlas FC voor 2016-2017 kan je vanaf medio augustus/september kopen in de onderstaande shop. De prijs van de shirts is € 84,95. Hier kan je het voetbalshirt van de Mexicaanse club laten voorzien van een eigen naam en nummer of van de bedrukking van één van de sterspelers van Atlas. Directe levering!

Koop het nieuwste Atltas voetbalshirt in deze shop!

Atlas FC 100-jarig Bestaan Voetbalshirt 2

Atlas FC 100-jarig Bestaan Voetbalshirt

 

Atlas FC 100-jarig Bestaan Voetbalshirt 4

Atlas FC 100-jarig Bestaan Voetbalshirt 3