20 juli 2021

Atalanta Bergamo voetbalshirts 2021-2022

Atalanta Bergamo en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe Atalanta Bergamo voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Italiaanse club de Champions League, Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2021-2022. Ook dit jaar is het JOMA weer de producent van de Atalanta Bergamo tenues. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2017 en het contract tussen beide partijen loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2024. Beide partijen lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt.

Atalanta Bergamo thuisshirt 2021-2022

Het Atalanta Bergamo thuisshirt 2021-2022 heeft het traditionele design. Het tenue bevat de iconische blauwe en zwarte banen. Dit jaar worden deze banen geflankeerd door dunnere, gouden lijnen, waardoor het tenue optisch wat weg heeft van het Ajax uitshirt 2021-2022. Verder heeft het Atalanta Bergamo thuistenue dit jaar een brede zwarte V-hals en een gevouwen kraag in het blauw/zwart. Het logo van JOMA staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en de badge van de club prijkt dit seizoen op het midden van de borst. Sponsor Plus500 prijkt op het midden van het tenue. De online broker is sinds vorig jaar zomer de hoofdsponsor van de club. Op het tenue staan verder ook de logo's van Radici Group (linkerborst), Gewiss (achterkant van het tenue) en Automha (linkermouw). De binnenkant van de hals bevat nog een speciaal detail. Hier prijkt de tekst: ''La Maglia Sudata Sempre'' (Het altijd zwetende voetbalshirt). In de nek op de achterzijde van het tenue staat de naam van de club. De naam van de club is ook verwerkt in de omslag aan de onderkant van het tenue. Het Atalanta Bergamo thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en JOMA staan. De kousen zijn een combinatie van zwart en blauw.

Atalanta Bergamo uitshirt 2021-2022

Het Atalanta Bergamo uitshirt 2021-2022 heeft dit jaar een retro design en is geïnspireerd door de uitshirts van de jaren '80. Het voetbalshirt is wit en bevat een design van dunne, verticale zwarte en blauwe pinstripes. Ook dit tenue bevat een blauw/zwarte retrokraag. Een andere opvallend detail is het logo van de club op de linkerborst. Dit betreft de rennende vrouw. Deze vrouw was onderdeel van het logo van de club in de periode 1963-1970 en was geïnspireerd door de Griekse mythe van Atalanta, een maagd die niet wilde trouwen met iemand die haar niet kon bijhouden in een hardloopwedstrijd. Verder bevat het tenue een zwarte taping aan de zijkanten en staan alle sponsorlogo's en details op dezelfde plek als op het thuistenue. De mouwen worden ook afgesloten door een blauwe en zwarte band. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe taping. De kousen van dit tenue zijn wit met aan de bovenkant een blauwe en zwarte band.

Atalanta Bergamo 3e shirt 2021-2022

Atalanta Bergamo heeft dit seizoen ook een 3e shirt of alternatief uitshirt. Het Atalanta Bergamo 3e shirt is dit jaar fel rood en bevat een reliëfprint van de Renaissance tribune in het Gewiss Stadium. Ook dit tenue bevat weer blauwe en zwarte details. Het tenue bevat een zwarte V-hals met een gevouwen kraag in het blauw/rood. De band aan de onderkant van de mouwen is ook blauw/zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de zijkanten van het tenue. Het 3e shirt is uitgerust met het huidige logo, welke op het midden van de borst prijkt. Alle andere logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuis-en uittenue. Het derde tenue van Atalanta Bergamo wordt compleet gemaakt door een fel rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauw/zwarte taping. De kousen van dit tenue zijn ook rood met aan de bovenkant een blauwe en zwarte band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de JOMA Atalanta Bergamo voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Zapata, Maehle, Muriel, Pessina, Malinovski, Gosens, Ilicic, de Roon, Hateboer, Kovalenko, Pasalic en nog meer spelers.

Atalanta Bergamo voetbalshirt bestellen

De JOMA Atalanta Bergamo voetbalshirt 2021-2022 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van alle voetbalshirts is € 79,95. De tenues zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops kun je de Atalanta Bergamo voetbalshirts 2021-2022 ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van één van de sterspelers. Of bestel in deze shops goedkope Atalanta t-shirts en hoodies. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Atalanta voetbalshirt in deze Atalanta Bergamo fanshop (inclusief goedkope t-shirts of hoodies)

of DEZE WINKEL

Atalanta Bergamo thuissirt 2021-2022

Atalanta Bergamo uitshirt 2021-2022

Atalanta Bergamo 3e shirt 2021-2022