Atalanta Bergamo voetbalshirts 2022-2023

Atalanta Bergamo en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe Atalanta Bergamo voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''BE LIKE YOUR SUPERHEROES.'' In deze tenues speelt de Italiaanse voetbalclub de Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2022-2023. Vorig seizoen eindigde de club uit Noord Italië op de achtste plaats in de Serie A en dus speelt Atalanta Bergamo dit seizoen geen Europees voetbal. JOMA is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van de Atalanta Bergamo voetbalshirts. Het Spaanse sportmerk is sinds medio 2017 de kledingsponsor en beide partijen hebben nog een contract tot medio 2025.

Atalanta Bergamo thuisshirt 2022-2023

Het Atalanta Bergamo thuisshirt 2022-2023 heeft dit jaar het iconische design. Het voetbalshirt bevat weer verticale blauwe en zwarte banen. Deze clubkleuren komen ook terug in de overlappende V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van JOMA en op het midden van de borst prijkt de badge van de club. Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het Atalanta Bergamo voetbalshirt. Op de linkerborst staat het logo van Radici Group, de linkermouw bevat het logo van Automha en op de achterkant van het tenue staat het logo van Gewiss. In de nek op de achterzijde van het teneue staat de naam van de club. De binnenkant van de hals bevat het motto van de Italiaanse voetbalclub: ''La Maglia Suda Ta Sempre''. Het Atalanta Bergamo thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met blauwe accenten.

Atalanta Bergamo uitshirt 2022-2023

Het Atalanta Bergamo uitshirt 2022-2023 is dit seizoen weer wit en bevat ook details in de clubkleuren. De V-hals en de gevouwen kraag zijn blauw zwart en hetzelfde geldt voor een vlak op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen. Bovendien bevat het thuisshirt dunne pinstripes. Op de linkerborst prijkt het oude Atalanta Bergamo logo in het goud. Dit betreft het logo van het rennende meisje. Dit was in de jaren '60 en '70 het logo van Atalanta Bergamo en was geïnspireerd door de Griekse mythe van Atalanta. Dit was een maagdelijke jageres die niet wilde trouwen met iemand die haar niet kon ontlopen in een hardloopwedstrijd. Het logo van JOMA staat in het blauw op de rechterborst en dit tenue bevat dezelfde logo's en details als het thuistenue. Het Atalanta Bergamo uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zowel blauwe als zwarte accenten.

Atalanta Bergamo derde wedstrijdshirt 2022-2023

Het Spaanse Joma heeft ook het derde wedstrijdshirt, of ook wel het alternatieve uitshirt van de Italiaanse club officieel gelanceerd. Het nieuwe tricot is voornamelijk licht blauw van kleur. De details op het shirt zijn donkerblauw en zwart. Subtiele strepen in het deze kleuren lopen in verticale richting over het shirt. Ook de biesjes en de omlijning van de kraag zijn donkerblauw met zwart van kleur. De J van kledingsponsor Joma staat op de rechterborst en is zwart van kleur. De clubbadge staat op de linkerborst van het shirt. In de binnenkant van de kraag staat geschreven ‘’ La Maglia Sudata Sempre.’’ Terwijl in de nek, op de achterkant van het shirt de naam van de club geschreven staat. Het nieuwe alternatieve uittenue wordt gecompleteerd door een lichtblauwe voetbalbroek en lichtblauwe kousen. De bovenkant van de kousen zijn donkerblauw van kleur.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Atalanta Bergamo voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Demiral, Zapata, Ilicic, Muriel, Koopmeiners, Maehle, Hateboer, Pezzella en nog meer spelers.

Atalanta Bergamo voetbalshirt bestellen

De JOMA Atalanta Bergamo voetbalshirt 2022-2023 kan je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van alle voetbalshirts is € 79,95. De tenues zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops kun je de Atalanta Bergamo voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van één van de sterspelers. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Atalanta voetbalshirt in deze Atalanta Bergamo fanshop (inclusief goedkope t-shirts of hoodies)

of DEZE WINKEL

Atalanta Bergamo thuisshirt 2022-2023

Atalanta Bergamo thuisshirt 2022-2023

Atalanta Bergamo voetbalshirts 2022-2023

Atalanta Bergamo uitshirt 2022-2023