4 juli 2018

Atalanta Bergamo voetbalshirts 2018-2019

De Italiaanse ploeg van de Atalanta Bergamo heeft de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Joma. Dit betekent dat de Italianen tevreden zijn over de shirts van afgelopen seizoen want dat was het debuutseizoen van Joma als kledingsponsor bij Atalanta. In de selectie van Atalanta is Nederland goed vertegenwoordigd. Zowel Gosens, Hateboer en de Roon maken deel uit van de selectie van Gian Piero Gasperini. De Italianen spelen haar thuiswedstrijden in het Atleti Azzurri d’Italia. Dit klassieke Italiaanse stadion biedt plaats aan 26.638 toeschouwers. Deze supporters hopen Atalanta Bergamo terug te zien in Europa. Want Atalanta speelt voorronde Europa League. Ook gaan we de nieuwe voetbalshirts terugzien in de Serie A en de Italiaanse beker. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Atalanta Bergamo? Check de details hieronder!

Atalanta Bergamo thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Atalanta Bergamo lijkt erg op het shirt van afgelopen seizoen. Waar het shirt van afgelopen seizoen gekenmerkt werd gekenmerkt door verticale banen in de kleuren blauw en zwart, geldt dit ook voor het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019. Het grote verschil is dat het nieuwe shirt minder brede banen bevat. Op het thuisshirt 2018-2019 zijn namelijk 4 zwarte en 3 blauwe banen te zien terwijl thuisshirt van vorig seizoen 3 zwarte en 2 blauwe banen bevatte. Het nieuwe shirt van Atalanta is uitgerust met een ronde kraag. Deze kraag is blauw van kleur. In de binnenkant van de kraag staat geschreven, ‘’LA MAGLIA SUDATA SEMPER.’’ Dit betekent het altijd zweterige shirt. De mouwen van het shirt zijn blauw en worden versierd met een subtiele zwarte rand op de bies. Ook de J van kledingsponsor Joma is te zien op de mouwen van het shirt. De J is wit van kleur. Ook staat op de rechterkant van de borst. In het midden van de borst staat het logo van de Italiaanse club. Kledingsponsor RADICIGROUP komt terug op de voorkant van het shirt. Deze sponsor is wit van kleur. Het nieuwe thuistenue van Atalanta wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen.

Atalanta Bergamo uit shirt en tenue 2018-2019

Net als vorig seizoen is het uitshirt van Atalanta wit van kleur. Echter zijn er ook blauwe en zwarte details in het shirt te vinden. Zo komen de clubkleuren van de Atalanta Bergamo ook terug in het uitshirt van de Italiaanse club. Iets onder de borst van het nieuwe uitshirt is zowel een blauwe als een zwarte baan te vinden. Deze baan loopt in horizontale richting. Ook op de schouders is er blauw vak te vinden. Het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-2019 is uitgerust met een V hals. Deze V hals heeft een schitterende omlijning van zowel een blauwe als een zwarte lijn. Deze kleurencombinatie komt ook terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Op deze mouwen is ook het logo van de kledingsponsor Joma te vinden. De naam van Joma staat ook, in het blauw, op de rechterborst van het shirt. Het clubwapen van Atalanta staat tussen de blauwe en zwarte baan op het shirt. Wat ons betreft is dit schitterend gedaan. Onder deze baan is de naam van de shirtsponsor RADICIGROUP te zien. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen.

Atalanta Bergamo 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Kledingsponsor Joma heeft ervoor gekozen om nog een schitterend 3e wedstrijdshirt te lanceren. Dit 3e wedstrijdshirt heeft twee blauwe tinten als kleur. De bovenkant van het shirt is lichtblauw en de onderkant van het shirt is donkerder blauwe. Verder heeft het shirt dezelfde kraag als het uitshirt van Atalanta. Alleen is deze versierd met een subtiele zwarte lijn en bredere blauwe lijnen. Dit motief komt ook terug in de biezen van de mouwen van het shirt. Op de schouders van het shirt zijn ruime donker blauwe banen te zien. De naam van kledingsponsor Joma staat op de rechterborst en het clubwapen van Atalanta Bergamo staat in het midden. Het nieuwe 3e wedstrijdshirt van Atalanta Bergamo wordt gecompleteerd door een donker blauwe broek en lichtblauwe kousen.

Atalanta Bergamo voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Atalanta Bergamo kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Atalanta ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van één van de sterspelers. Check in deze shops ook andere shirts van Serie A clubs. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Atalanta voetbalshirt in DEZE WINKEL

OF DEZE ONLINE SHOP