10 juli 2017

Atalanta Bergamo voetbalshirts 2017-2018

De Italiaanse club Atalanta heeft in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor JOMA de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 gelanceerd. Atalanta Bergamo eindigde afgelopen seizoen op een knappe vierde plaats in de Serie A, waardoor het dit seizoen Europees voetbal speelt. In dit shirt speelt de club dus de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden gedurende dit seizoen. Het Spaanse sportmerk JOMA verzorgt vanaf dit seizoen de tenues en trainingskleding van de club die haar thuiswedstrijden in het Stadio Atleti Azzurri d'Italia. De club en het Spaanse sportmerk lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt. Check hieronder de details.

Atalanta thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Atalanta Bergamo wordt gekenmerkt door de blauwe en zwarte verticale banen over het gehele shirt. Ook de mouwen hebben dit design en worden afgesloten door een blauwe bies. Verder wordt het nieuwe shirt gekenmerkt door de y-hals in het zwart. Het logo van JOMA staat op de rechter borst en de trademark tekens van het merk. Het logo van de Italiaanse club prijkt op het midden van de borst. De achterkant van het shirt bevat net onder de kraag het oprichtingsjaar van de club (1907) met de naam van de Italiaanse club. Aan de binnenkant van de kraag staat de tekst: '''La maglia sudata sempre'' (Het shirt zweet altijd). Het nieuwe tenue van Atalanta wordt gecompleteerd door een zwart broekje en blauw/zwarte kousen.

Wit Atalanta uitshirt 2017-2018

Ook het nieuwe Atalanta Bergamo uitshirt voor 2017-2018 heeft een klassieke design. Dit shirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt maar is wit met een blauw/zwarte y-hals. Deze hals is dus geheel in stijl van de clubkleuren van de Italiaanse nummer vier van 2016-2017. Dit shirt bevat de logo's van de club en JOMA op dezelfde plek en bovendien staat aan de binnenkant en achterkant van de kraag dezelfde tekst als op het thuisshirt. Een speciaal extra detail aan het nieuwe uitshirt is dat er op de linker onderkant van het voetbalshirt een watermerk van het logo van de Italiaanse club is aangebracht. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met aan de bovenkant een groene en zwarte band.

Groen Atalanta 3e shirt 2017-2018

Atalanta heeft dit seizoen ook een 3e shirt. In dit shirt speelt de club vooral de uitwedstrijden in de Coppa Italia en de Europa League. Dit shirt is overwegend groen met een blauw/groene bies en een polo kraag in de clubkleuren. Op het midden van de borst staat het logo van de in 1907 opgerichte club en de rechter borst bevat het embleem van de Spaanse kledingsponsor. Ook dit shirt bevat aan de binnenkant van de kraag de leus, die ook in het thuisshirt en uitshirt staan. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen. 

Atalanta Bergamo voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Atalanta Bergamo kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Atalanta ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van één van de sterspelers. Check in deze shops ook andere shirts van Serie A clubs. 

Koop het nieuwe Atalanta shirt in DEZE WINKEL

in deze online SHOP