24 augustus 2016

Atalanta Bergamo voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Atalanta Bergamo voetbalshirts voor 2016-2017 zijn officieel bekend gemaakt door Nike en de Italiaanse club. In deze shirts speelt Atalanta de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2016-2017. De club eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau van Italië speelt. Atalanta Bergamo is in 1907 opgericht en speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Atleti Azzurri d'Italia. De club lanceerde tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Atalanta thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Atalanta Bergamo thuisshirt voor 2016-2017 heeft het Nike Striped Division II template. Dit betekent dat het shirt aan de bovenkant zwart is en vanaf de borst overloopt in de zwarte en blauwe verticale banen. Verder bevat het shirt een v-hals. De mouwen van het nieuwe voetbalshirt zijn zwart en op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2014 de tenues van de Italiaanse club. Shirtsponsor van Atalanta Bergamo is SuisseGas. Het nieuwe Atalanta Bergamo thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Atalanta Bergamo uit shirt en tenue 2016-2017

Het Atalanta uitshirt voor 2016-2017 heeft een vrij simpel design. Dit shirt is wit met een blauwe v-hals. Hiermee is het tenue van de Italianen gebaseerd op het Nike Striker IV template. De logo's van de club, Nike en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts van Atalanta Bergamo. In deze tenues schitteren sterren als Pinilla, Gomez, Paloschi, Toloi of andere sterspelers! Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van Atalanta Bergamo uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

Helaas weten wij niet of het Atalanta Bergamo voetbalshirt ergens online te koop is. Wel zijn er veel andere Serie A voetbalshirts te koop in de online voetbalshop van Subside Sports!

Geef hieronder je mening over de nieuwe Atalanta Bergamo voetbalshirts!

 Atalanta -shirts -2016-2017