10 augustus 2015

Atalanta Bergamo voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Atalanta Bergamo voor 2015-2016 zijn inmiddels officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Italiaanse club. In deze voetbalshirt speelt Atalanta de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Atalanta eindigde afgelopen seizoen op een zeventiende plek, waardoor het maar net degradatie ontliep. Nike is kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden afwerkt in het Stadio Atleti Azzurri d'Italia. Shirtsponsor van de Italiaanse club is Suisse Gas. De club en Nike hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2015-2016 officeel gelanceerd.

Atalanta Bergamo voetbalshirt 2015-2016

Het Atalanta Bergamo thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door de verticale blauwe en zwarte banen over het shirt. Verder zijn de mouwen uitgerust met een zwarte strip en bevat het shirt een ronde hals. Het logo van Nike versiert de rechter borst en het logo van Atalanta staat op de linker borst. Hoofdsponsor Suisse Gas versiert het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Atalanta Bergamo wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroekje en zwarte kousen. Het nieuwe Atalanta Bergamo uitshirt voor 2015-2016 is geheel wit met een klassieke polo kraag. Over de zijkanten van het uitshirt loopt een zwarte strip. Deze strip loopt door tot over de shorts en het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door witte kousen. Ook heeft de Italiaanse club, waar Marten de Roon dit seizoen onder contract staat, een 3e shirt. Dit shirt is fel groen en bevat bovendien een ronde hals. Dit tenue wordt gecompleteerd door een fel groen voetbalbroekje en witte kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Atalante Bergamo voetbalshirts 2015-2016, waarin sterren als De Roon, Gomez, Pinilla en Cigarini gedurende 2015-2016 zullen schitteren.

Helaas weten wij niet of het Atalanta Bergamo voetbalshirt ergens online te koop is. Wel zijn er veel andere Serie A voetbalshirts te koop in de online voetbalshop van Subside Sports!

Geef hieronder je mening over de nieuwe Atalanta Bergamo voetbalshirts!

Atalanta -voetbalshirts -2015-2016

Bron: footyheadlines.com