21 december 2016

Atalanta Bergamo Christmas voetbalshirt 2016-2017

Atalanta Bergamo en Nike hebben een speciaal shirt gelanceerd voor kerst. In dit speciale shirt speelde Atalanta Bergamo eenmalig in de met 2-1 gewonnen wedstrijd van Empoli gisteren. Het speciale Christmas shirt en tenue zullen dit seizoen niet meer gedragen worden door de Italiaanse club. Omdat het shirt speciale details bevat, bespreken we het hieronder!

Atalanta Bergamo KERST shirt en tenue 2016-2017

Het speciale Atalanta Christmas shirt voor 2016 is gebaseerd op het Nike Laser III template. Het shirt is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de zwarte details. Deze zwarte details komen allereerst terug in de strip aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Daarnaast is de bies aan de onderkant van de mouwen zwart. De bovenkant van de mouwen is blauw en naar de onderkant loopt dit langzaam over in het zwart. Dit is hetzelfde effect als verschillende 3e shirts van Nike hadden tijdens het seizoen 2015-2016. Het shirt is ook uitgerust met een ronde hals. De binnenkant van deze hals bevat het oprichtingsjaar van de club: 1907. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het zwart en op het midden van de borst prijkt het logo van de Italianen met daaromheen een kerstboom. Hoofdsponsor SUISSEGAS versiert het midden van het shirt en daaronder staat de skyline van de stad Bergamo en op de rechter mouw staat een verwijzing naar de wedstrijd tussen Atalanta en Empoli. Het Atalanta Christmas tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte strip. Daarnaast bevatten de onderkant vand e pijpen hetzelfde effect als op de mouwen te vinden is. De kousen van het tenue zijn geheel zwart.

Check hieronder de foto's van het speciale Kersttenue van Atalanta Bergamo. Deze nieuwe tenues zijn door Nike uitgerust met het Dri-Fit systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook de andere Atalanta Bergamo voetbalshirts voor 2016-2017. 

Dit special edition shirt is helaas nergens te koop. Wil je andere voetbalshirts van SERIE A club scoren? Check ze in deze SHOP! 


Atalanta -bergamo -christmas -shirt -2016-2017
Atalanta -bergamo -tenue -kerst -2017