Atalanta Bergamo Champions League voetbalshirt 2020-2021

De club die dit jaar onze harten heeft gestolen, heeft deze week haar nieuwe Champions League thuisshirt gelanceerd voor het seizoen 2020-2021. Atalanta speelt aankomend seizoen namelijk weer in de Champions League nadat de club afgelopen seizoen op een derde plek is geëindigd in de Serie A. In dit nieuwe tenue speelt Atalanta in de thuiswedstrijden in de Champions League. Deze wedstrijden worden gespeeld in het Stadio Atleti Azzurri d’Italia. Benieuwd naar het nieuwe tenue waar ook de Nederlanders De Roon en Hateboer in gaan spelen? Check het hier!

 Atalanta Champions League thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Champions League tricot van de Italiaanse topclub wordt gekenmerkt door de zwarte en blauwe banen die in verticale richting over het shirt lopen. De banen zijn dit jaar nog dunner dan afgelopen seizoen, waardoor er ook nog meer banen op het shirt te vinden zijn. De biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn zwart van kleur. Op de rechtermouw komt de badge van de Champions League te staan. Dit geld ook voor de klassieke polo kraag waarmee het shirt is uitgerust. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Joma, Deze witte J staat sinds 2017 op het shirt van de Italiaanse club. Het contract tussen Atalanta en Joma is vorig seizoen verlengd tot 2024. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Atalanta. Het logo wordt gekenmerkt door de clubkleuren, zwart en blauw. In het midden van het shirt is de naam van shirtsponsor Plus500 te zien. De overeenkomst tussen de nieuwe hoofdsponsor en de Italiaanse club is vandaag bevestigd. De komende drie jaar staat de nieuwe shirtsponsor op de buik van het shirt. Aan de binnenkant van de kraag staat de tekst ‘’La Maglia Sudata Sempre.’’ Dit betekent Zweet in dit shirt. Deze tekst is tekenend voor het afgelopen seizoen van Atalanta. De spelers hebben zich het hele seizoen in het zweet gewerkt voor de club, en voor de stad. Op de achterkant van de kraag is de naam van de club ‘’ATALANTA BERGAMO’’ geplaatst. Het nieuwe Champions League shirt wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen.

Atalanta voetbalshirts bestellen.

De nieuwe voetbalshirts van Atalanta zijn vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is € 74,95. De maten waarin het shirt kan worden besteld zijn S, M, L, XL en XXL. In deze shops is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met één van de helden van Atalanta. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Atalanta voetbalshirt in DEZE SHOP

Of DEZE WEBWINKEL