Aston Villa Kappa Kombat XX voetbalshirt 2020

Na AS Monaco en Betis Sevilla heeft Kappa ook voor Aston Villa een zogenaamd Kombat XX voetbalshirt gelanceerd. Het tenue is een ode aan de twintigste verjaardag van het zogenaamde Kombat voetbalshirt. Twintig jaar geleden bracht het Italiaanse sportmerk voor het eerst de strakke Kombat voetbalshirts uit. Destijds was het merk uit Turijn nog kledingsponsor van het Italiaanse voetbalelftal en behaalde La Squadra Azzurra de finale van het EK van 2000. In deze finale verloor het Italiaanse voetbalelftal na verlenging van Frankrijk.

Sinds afgelopen zomer is Kappa ook kledingsponsor van Premier League club Aston Villa en om die reden heeft het Italiaanse merk nu ook een Kombat XX voetbalshirt voor Aston Villa uitgebracht. De Kombat collectie bevat bovendien een aantal retro trainingsjacks en retro voetbalshirts. Opvallend aan het Kombat voetbalshirt van Aston Villa is dat het tenue geen lichtblauwe mouwen bevat. Hierdoor doet het tenue denken aan het voetbalshirt van Torino. Tot vorig seizoen was Kappa ook nog kledingsponsor van de tweede club van Turijn. Het Aston Villa Kombat XX voetbalshirt is geheel paars en wordt gekenmerkt door de iets hogere ronde hals, de strakke mouwen (die wel langer zijn dan we van andere voetbalshirts gewend zijn) en de strakke pasvorm van de tenues. De rechterborst bevat het Kappa logo in het paars en dit logo komt in het wit/zwart ook weer terug op beide schouders. De linkerborst is uitgerust met het embleem van de club uit Birmingham.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de speciale Aston Villa X Kappa Kombat XX retro voetbalshirts en kleding. Deze kleding wordt niet door de spelers van ''The Villans'' gedragen tijdens de wedstrijden of trainingen. Het is puur en alleen een uitbreiding van het aanbod Aston Villa merchandising. Deze nieuwe collectie kun je alleen bestellen in de online fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere Aston Villa tenues? Check het in deze winkel!