23 juni 2017

Arsenal trainingspak 2017-2018

Het nieuwe Arsenal trainingspak voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en PUMA. Dit betreft het trainingspak dat door de spelers wordt gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden gedurende 2017-2018. Puma verzorgt sinds 2014-2015 de trainingskleding van The Gunners en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe pak. Het trainingspak van Arsenal bestaat dit jaar uit een training top en een strakke trainingsbroek, maar kan ook gecombineerd worden met een trainingsjack. Check hieronder de details.

Nu al enthousiast over het nieuwe pak van Arsenal? Scoor het nu voor kinderen en volwassenen exclusief in deze SHOP!

Rood/grijs training top en trainingsbroek 2017-2018

De training top van het nieuwe Arsenal trainingspak voor 2017-2018 is geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt van Arsenal. Het pak is namelijk overwegend rood, met uitzondering van het bovenste deel van de mouwen. Deze is namelijk grijs en bevat een rode strip. In de rode strip is niet alleen de Puma cat verwerkt, maar ook de initialen van de Londense club: AFC. Verder wordt de training top gekenmerkt door de hoge grijze hals met een rits tot de borst. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Emirates Stadium. De andere borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor en op het midden van de drill top prijkt het logo van Fly Emirates. De vliegmaatschappij is inmiddels alweer elf jaar de hoofdsponsor van de club. Opvallend aan de trainingssweater is dat deze uitgerust is met twee zakken met een rits aan de zijkanten.

De trainingsbroek van het nieuwe Arsenal trainingsbroek heeft een strakke pasvorm en valt dan ook strak om de benen. Deze broek is geheel grijs en bevat aan de bovenkant een tailleband, waarmee je de pasvorm zelf aan kan passen. De trainingsbroek bevat aan de zijkanten twee zakken met een rits, waarin je spullen op kan bergen. Verder staan ook op de trainingsbroek weer de logo's van de club en Puma. De trainingsbroek valt vooral vanaf de kuiten naar de onderkant strak om de benen. De onderkant van de broek bevat dan ook ritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. 

Zoals alle trainingskleding van Puma zijn ook de nieuwe Arsenal trainingspakken uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van Arsenal optimaal kunnen presteren. Dit pak wordt vooral gedragen in de aanloop naar de thuiswedstrijden van The Gunners gedurende 2017-2018. Dit pak wordt gedragen door spelers als Alexis, Giroud, Walcott, Wilshere, Özil, Cech en andere sterspelers. Check bovendien het zwart/roze trainingspak van Arsenal.

Arsenal trainingspak kopen

Het nieuwe Arsenal trainingspak voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 59,95 en voor kinderen € 49,95. De trainingsbroek heeft voor volwassenen een prijs van € 49,95 en voor kinderen € 44,95. Wil je andere Arsenal producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Arsenal trainingspak altijd in DEZE SHOP!