13 juli 2017

Zwart roze Arsenal cup trainingspak 2017-2018

Tegelijkertijd met het nieuwe 3e shirt of Cup shirt van The Gunners hebben Arsenal een nieuw trainingspak gelanceerd, welke geheel in stijl is van de kleuren van het nieuwe 3e shirt of cup shirt van Arsenal voor 2017-2018. Dit trainingspak wordt door de club vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de verschillende cups waaraan de Engelse club deelneemt. Dit zijn de FA Cup, League Cup en Europa League. Arsenal speelt dit seizoen geen Champions League. Omdat de club op een vijfde plek is geëindigd, speelt de club van Wenger dit seizoen Europa League. Het pak wordt bovendien gedragen in de voorbereiding op een aantal uitwedstrijden in de Premier League gedurende 2017-2018. Check hieronder de details van het nieuwe pak!

Direct enthousiast over het zwart/roze Arsenal trainingspak? Koop het exclusief in deze SHOP!

Zwart/roze Arsenal training top en trainingsbroek 2017-2018

Het Arsenal trainingspak bestaat dit jaar uit een zip training top en strakke trainingsbroek. De zip top is geïnspireerd door het Londense nachtleven en bevat dezelfde kleuren als het cup shirt van Arsenal. De training top van dit pak is geheel grijs met roze accenten. De roze accenten komen vooral terug in de T7 strip van Puma over de schouders en mouwen en in de logo's van de club en Arsenal op de borst. De strip over de mouwen is verdeeld in dunne puntjes en heeft daarmee het zogenaamde gradient design. In de strip op de rechter mouw zijn de initialen van de club verwerkt: AFC. Het logo van de Duitse kledingsponsor komt in het zwart terug in de strip over de mouwen. Puma is sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van de club en blijft dit in ieder geval nog tot 2018-2019. Verder wordt de training top gekenmerkt door de hoge hals met rits tot de borst. De mouwen worden aan de onderkant afgesloten door een roze bies. Verder is de training top uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en is de achterkant van de sweater uitgerust met een opening voor ventilatie.

Het nieuwe zwart/roze Arsenal pak wordt dit seizoen gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm en valt vooral strak om de benen ter hoogte van de kuiten. Daarnaast bevat de nieuwe Arsenal broek aan de onderkant enkelritsen. Dit maakt het nog makkelijker je trainingsbroek over je voetbalschoenen en sneakers uit te doen. Verder is de zwarte broek uitgerust met een roze strip aan de zijkanten en prijken de logo's van de club en Puma in het roze op de broek. De zijkanten van de broek bevatten zakken met een rits. Zoals alle trainingskleding van Puma is ook dit pak uitgerust met de Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Dit nieuwe pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Lacazette, Özil, Alexis, Walcott, Wilshere en andere sterspelers. Check bovendien het trainingspak dat door de spelers wordt gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden in het Emirates Stadium.

Arsenal trainingspak kopen

Het nieuwe zwart/roze Arsenal cup trainingspak kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van de top is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 49,95. De trainingsbroek is voor KIDS € 49,95 en voor volwassenen ook. Het pak is direct beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering.

Koop het nieuwste Arsenal trainingspak altijd in DEZE SHOP!