21 juni 2017

Arsenal thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Arsenal shirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door Puma en de Londense club. Dit gebeurde op een speciaal evenement in het King Cross Stadium. Fans hadden de mogelijkheid een foto met de FA Cup op de foto te gaan en deze foto werd vervolgens gefotoshopt in een foto met de Arsenal spelers in het nieuwe shirt. Deze speciale campagne van Puma en Arsenal staat bekend als: ''WE ARE THE ARSENAL.'' Fans hadden bovendien de mogelijkheid met verschillende Arsenal legendes te chatten. Het nieuwe shirt betreft het thuisshirt. In dit voetbalshirt spelen ''The Gunners'' de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden gedurende 2017-2018. Arsenal eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de competitie, waardoor de Londenaren voor het eerst in twintig jaar geen Champions League spelen. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van het keurkorps van Arsene Wenger.

Koop het nieuwe Arsenal shirt direct in online voetbalwinkel of deze SHOP

Arsenal thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend rood.. Het grote verschil met de shirts van voorgaande jaren is dat het nieuwe thuisshirt van de club een donkerdere, meer historische tint rood heeft. Dit is voor het eerst sinds PUMA kledingsponsor is van de club, dat het shirt een donkerder rode tint heeft. PUMA is sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van ''The Gunners.'' De rode tint van het nieuwe shirt heeft wat weg van het Arsenal shirt van 2005-2006. Dit was het shirt waarmee de club afscheid nam van het voormalige stadion: Highbury. PUMA heeft overigens een speciale naam voor deze tint rood: ''Chilli Pepper.'' Deze kleur werd ook gebruikt in het thuisshirt dat het nationale elftal van Tsjechië droeg tijdens het EK van 2016 en nog steeds draagt in de aanloop naar het WK van 2018. Verder zijn de mouwen overwegend wit met een design van flitsende zilveren cirkels. Dit design zien we meer terug op de voetbalshirts van PUMA voor 2017-2018. De mouwen worden afgesloten door een rode, dunne bies. Het voetbalshirt van de in 1886 opgerichte club bevat dit seizoen verder een klassieke polo kraag met één knoopje. Op de rechter borst prijkt het logo van kledingsponsor PUMA. Puma en Arsenal hebben nog een contract tot in ieder geval 2019. Het logo van de Duitse kledingsponsor komt in het rood ook weer terug op beide mouwen. De andere borst is uitgerust met het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Emirates Stadium. 

Fly Emirates staat ook dit seizoen weer op het midden van het shirt.  De vliegmaatschappij is sinds 2006-2007 shirtsponsor van de club en zal dit in ieder geval tot 2018-2019 blijven. Bovendien is Fly Emirates naamgever van het stadion van de club. Deze verbintenis loopt nog tot 2028. Daarnaast is het shirt uitgerust met een uniek een detail. De achterkant van de kraag bevat het kanon uit het logo van de club. Het nieuwe shirt wordt gecompleteerd door een wit broekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten weer de flitsende zilveren strip en de onderkant van de pijpen zijn uitgerust met een dunne rode lijn. Op de broekjes staan ook wee de logo's van de club en PUMA. De kousen van het nieuwe Arsenal thuistenue zijn overwegend wit en bevatten een special effect. De bovenkant van de sokken zijn uitgerust met en brede, rode band. Naar de onderkant van de kousen lopen deze banen dunner door. Op de kousen staat weer het iconische kanon van de club en het logo van de kledingsponsor.  


Alle Arsenal tenues zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf u gedragen door sterren als Alexis, Giroud, Özil, Xhaka, Bellerin, Ramsey, Walcott en andere sterspelers. 

Arsenal shirt en tenue kopen

Het nieuwe Arsenal thuisshirt en tenue voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Het broekje heeft een prijs van € 39,95 voor volwassenen en €¤ 34,95 voor KIDS. De kousen zijn € 19,95. In de onderstaande shops kan je je Arsenal shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers van de club. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking of Arsenal bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het shirt dragen dit seizoen en volgend seizoen. Daarnaast kan je de Premier League badge op de mouwen laten bedrukken. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Arsenal shirt in deze online voetbalwinkel

of in deze SHOP