Arsenal keepersshirt 2019-2020

Vandaag is tegelijkertijd met het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2019-2020 het nieuwe keepersshirt uitgebracht. Dit keepersshirt wordt alleen gedragen in de Premier League, FA Cup en Europa League thuiswedstrijden in het Emirates Stadion. Wanneer het nieuwe uitshirt wordt gepresenteerd, wordt er ook een ander keepersshirt gelanceerd. Vanaf dit seizoen is adidas kledingsponsor van The Gunners. Dit betekent ook direct dat het keepersshirt het standaard template heeft van het merk. Dit seizoen gebruikt het Duitse sportmerk voor al haar keeperstenues het adiPRO 19 template. Het keeperstenue van The Gunners vormt daar geen uitzondering op.

Groen/geel Arsenal keeper shirt en tenue 2019-2020

Buiten het design van het keepersshirt heeft het tenue ook opvallende kleuren. Het Arsenal keepersshirt is namelijk donker groen (UTILITY GREN) en bevat een all-over camouflage print over het shirt. Daarnaast is het keeperstenue van Leno en Iliev uitgerust met gele details. Deze tint geel wordt door adidas ''EQT yellow'' genoemd. Deze kleur komt terug in de drie adidas strepen aan de zijkanten van het keepersshirt en in het logo van adidas en de club op de borst. Ook de logo's van sponsoren Fly Emirates en Visit Rwanda zijn geel. Het keeperstenue van The Gunners bevat verder een ronde hals en tijdens de Premier League wedstrijden dragen de keepers de officiële PL badge op de rechtermouw. Het keeperstenue van Arsenal wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Uiteraard zijn de nieuwe keepersshirts van Arsenal door adi uitgerust met de Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe keeperstenues van Arsenal. Adidas heeft hetzelfde template gebruikt voor het keepersshirt van Ajax, het keepersshirt van Juventus en die van Real Madrid.

Arsenal keepersshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Arsenal keeperstenue van adidas kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In deze shops kun je het tenue van The Gunners ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering! 

Bestel het Arsenal keepersshirt direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Arsenal keepersshirt 2019-2020