De Argentinie voetbalshirts voor het seizoen 2011/2012 zijn officieel bekend gemaakt. Argentinie zal in deze shirts spelen tijdens de Copa America welke dit jaar in Argentinie gehouden wordt en op 1 juli begint. Het nieuwe thuisshirt van Argentinie kent in tegenstelling tot het huidige thuisshirt bredere witte en lichtblauwe banen. De mouwen van het nieuwe thuisshirt zijn geheel lichtblauw en bevatten ter hoogte van de schouders de iconische Adidas trademark strepen. Op het midden van de borst staat het logo van Adidas en op de linkerborst het logo van de Argentijnse voetbalbond op een zwarte achtergrond. De sterren in het logo van de voetbalbond zijn goud. De opstaande kraag van het Argentinie thuisshirt is wit.

Het voetbalbroekje dat bij dit shirt hoort is geheel zwart met op de rechterpijp het logo van de Argentijnse voetbalbond en wordt afgemaakt door fraaie gouden details. De sokken zijn zwart/wit en bevatten de naam van de Argentijnse voetbalbond AFA.

 

 

 

Het Argentinië uitshirt voor de seizoenen 2011/2012 is opnieuw donkerblauw en wordt gekenmerkt door een patroon van verschillende banen in de kleuren van de Argentijnse vlag: wit en lichtblauw. Net onder het midden van de voorkant van het uitshirt is een dunne lichtblauwe baan te vinden, daarboven een bredere witte baan en daarboven een lichtblauw vlak met daarin het logo van Adidas en het logo van de Argentijnse voetbalbond. De kraag van het Argentinië uitshirt is rond en bevat verschillende kleurpatronen: lichtblauw, donkerblauw en wit. De mouwen van het shirt zijn donkerblauw, bevatten de Adidas trademark strepen en worden afgemaakt door gouden en lichtblauwe details. Het voetbalbroekje dat bij dit voetbalshirt hoort is wit, heeft hetzelfde design als het thuisshort en bevat gouden details. De sokken zijn wit met zwarte en lichtblauwe details. 

 

De Argentinië voetbalshirts zijn vanaf nu hier beschikbaar zijn en kunnen bedrukt worden met de namen en nummers van een aantal belangrijke spelers van het Argentijnse elftal.

 

Koop het hier!