Andorra voetbalshirts 2022-2024

De nationale voetbalbond van Andorra en kledingsponsor Errea hebben de nieuwe Andorra voetbalshirts 2022-2024 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt het Andorrees voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. De tenues worden bovendien gedragen tijdens de Nations League. Vanaf dit jaar is Errea de kledingsponsor van Andorra. De deal met Andorra is onderdeel van het UEFA Kit Assistence Scheme. Dit is een project van de UEFA, waarbij de kleinere voetbalbonden ondersteund worden bij de aankleding van de nationale elftallen. Het contract tussen de UEFA en Errea loopt in ieder geval tot de zomer van 2026.

Andorra thuisshirt 2022-2024

Het Andorra thuisshirt 2022-2024 is geheel in stijl van de kleuren van de nationale vlag. Het voetbalshirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de all-over print van zigzag banen in het blauw, rood en geel. Deze banen zijn ook weer verdeeld in dunnere strepen en staan symbool voor het landschap van Andorra. Het tenue is verder uitgerust met een combinatie van een rechte en diagonale hals in het blauw. Ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn blauw. Op de rechterborst prijkt het logo van Errea en de linkerborst bevat de badge van de voetbalbond, de FAF (Federació Andorrana de Futbol). In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt zijn de initialen van de voetbalbond verwerkt. Het Andorra thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant een blauwe band. Ook de logo's van de voetbalbond en Errea staan op het broekje. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie.

Andorra uitshirt 2022-2024

Het Andorra uitshirt 2022-2024 is blauw en bevat ook een design van zigzag banen in een donkerdere tint blauw. Verder bevat het uitshirt op de linker zijkant twee subtiele, verticale lijnen in de andere kleuren van de nationale vlag: geel en rood. Bovendien is het Andorra uittenue uitgerust met een rode polokraag. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Andorra en het Italiaanse sportmerk staan op dezelfde plek als op het thuistenue en hetzelfde geldt voor alle andere details. Het Andorra uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de onderkant een rode band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Zoals alle tenues van Errea zijn de Andorra voetbalshirts 2022-2024 uitgerust met de Ti-energy® technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Andorra voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vales, Lima, Pujol, Aláez, Vieira, Llovera en nog meer spelers.

Andorra voetbalshirt bestellen

De nieuwe Andorra voetbalshirts 2022-2024 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 80,-. In deze winkels vind je ook de voetbalshirts van andere landen die deel uit maken van het UEFA Kit Assistence Scheme ( Wit Rusland, Cyprus, Faroer Eilanden, Liechtenstein, Luxemburg, Malta & San Marino). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel het Andorra voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Andorra thuisshirt 2022-2024
Andorra uitshirt 2022-2024

Details Andorra voetbalshirt 2022-2024