Andorra voetbalshirts 2020-2022

De nationale voetbalbond van Andorra en kledingsponsor Macron hebben inmiddels ook de nieuwe Andorra voetbalshirts 2020-2022 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt het Andorrese voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Dit tenue wordt ook gedragen tijdens de Nations League wedstrijden. Macron is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor de Andorra tenues. Sinds 2018 is het Italiaanse sportmerk verbonden aan het zogenaamde UEFA Kit Assistence Scheme. Dit betreft een speciaal project van de UEFA, waarbij de kleinere voetbalbonden ondersteunt worden bij de aankleding van het nationale voetbalelftal.

Andorra thuisshirt 2020-2022

Het Andorra thuisshirt 2020-2022 is geheel rood en op verschillende plekken komen de andere kleuren van de vlag van het ministaatje terug. De band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van blauw en geel. Het tenue van Andorra is verder uitgerust met een open hals met een polokraag in het blauw. Het logo van Macron op de rechterborst en de mouwen is geel. De linkerborst bevat de badge van de voetbalbond van Andorra, de Federació Andorrana de Futbol (FAF). Op het midden van de borst prijkt de vlag van het land. In de nek op de achterzijde van het tenue zijn de letters van de voetbalbond in het geel verwerkt. Het Andorra thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten in het geel het Macron loog en aan de onderkant een blauwe band. De kousen zijn ook overwegend rood.

Andorra uitshirts 2020-2022

Het Andorra uitshirt 2020-2022 is dit jaar geheel blauw en bevat een ronde hals met aan de achterzijde een gele band. De onderkant van de mouwen van dit tenue bevatten een rood/gele band. De logo’s van Macron en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Andorra heeft ook een derde shirt of alternatief uitshirt. Het Andorra 3e shirt 2020-2021 is geel met aan de linkerzijde een blauwe en rode verticale band. Naar de bovenkant loopt de rode band over in dunne horizontale strepen. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is rood. Dit tenue bevat een kleine v-hals en een blauwe opstaande kraag. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele kousen met blauwe accenten. Alle tenues van het merk Macron zijn voorzien van de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht!

De nieuwe Andorra voetbalshirts kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een ander voetbalshirt voor 2020-2021? Check het in deze WINKEL!

Andorra thuisshirt 2020-2022

Andorra uitshirt 2020-2021