22 augustus 2018

Andorra voetbalshirts 2018-2020

De nieuwe voetbalshirts van het nationale elftal van Andorra zijn ook bekend gemaakt door Macron en de nationale voetbalbond van het land onder het motto #WorkHardPlayHarder. In deze tenues speelt het ministaatje de UEFA Nations Cup wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020 gedurende 2018-2019. Andorra neemt het in de UEFA Nations League op tegen Letland, Georgië en Kazachstan. Vanaf dit jaar is Macron kledingsponsor van het nationale elftal. Italiaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van adidas. Macron is sinds vorig jaar verantwoordelijk voor het TEP (Top Executive Programme) Kit Assistance Schema. Dit is een speciaal project van de UEFA om de voetbalbonden van kleinere Europese landen te ondersteunen bij de kleding die gedragen wordt. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor de periode 2018-2020.

Andorra thuis shirt en tenue 2018-2020

Het nieuwe Andorra thuisshirt voor 2018-2020 is geheel in stijl van de kleuren van de Andorrese vlag. Het shirt is overwegend rood en bevat zowel gele als blauwe details. De blauwe details komen terug in de driehoeken naast de ronde hals. De gele accenten zijn te vinden in het logo van Macron op de rechter borst en in de trademark tekens van het merk uit Bologna. Deze bevinden zich op de schouders. Daarnaast wordt het nieuwe thuisshirt gekenmerkt door het watermerk van het landschap van Andorra. Deze bestaat voornamelijk uit bergen. Het land ligt namelijk in de Pyreneeën. De voorkant bevat aan de onderkant ook nog een gele band en de achterkant bevat aan de onderkant een band in het blauw. Het logo van de voetbalbond, de Federació Andorrana de Futbol (FAF), staat op de linker borst. I?n de nek aan de achterkant van het voetbalshirt prijken ook de initialen van de voetbalbond. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje met een blauw/gele band aan de onderkant. De kousen zijn rood met een blauwe band.

Andorra uit shirt en tenue 2018-2020

Het nieuwe uittenue van Andorra voor 2018-2019 bevat ook alle kleuren van de vlag. Dit shirt is echter blauw met een rechte hals. Onder de hals bevindt zich een y-design in het geel/rood en ook de diagonaal opstaande kraag is geel. In de bies aan de onderkant van de mouwen komen ook weer de gele en rode tinten terug. De logo's van de club en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met aan de bovenkant een rode en gele band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Lima, Vieira, Vales, Garcia, Rubio en nog meer sterren!

Liechtenstein shirt bestellen

Het nieuwe Andorra voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf september bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt is € 79,95 en dit shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze webwinkel kan je het tenue uiteraard ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer Ben je fan van het nationale elftal en wil je het team aanmoedigen?

Bestel je ANDORRA shirt in deze WINKEL!