Albanië voetbalshirts 2023-2024

De Albanese voetbalbond en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe Albanië voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Albanese voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2024 in Duitsland. In de poulefase van het kwalificatietoernooi speelt Albanië tegen Polen, Tsjechië, Faröer Eilanden en Moldavië. Ook deze jaargang is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Albanië voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk heeft sinds 2016 een samenwerkingsverband met de nationale voetbalbond van het land.

Albanië thuisshirt 2023-2024

Op alle Macron Albanië voetbalshirts 2023-2024 is een opvallende graphic van de dubbelkoppige adelaar uit het logo van de nationale voetbalbond verwerkt. De adelaar staat symbool voor de identiteit van de inwoners van Albanië, hun moed en dapperheid. Het Albanië thuisshirt is overwegend rood en bevat de print van de dubbelkoppige adelaar op de body van het voetbalshirt. Dit betreft een print van verschillende ruiten met een fading effect en een tie-dye look. Het thuisshirt is uitgerust met een zwarte polokraag met een subtiele rode lijn. Dit is ook het design van de band aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een zwarte taping. Het logo van Macron prijkt in het wit zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond van Albanië, de Federata Shqiptare e Futbollit (FSHF). De achterzijde van het voetbalshirt is volledig rood en bevat in de nek op de achterzijde de naam van het land: ALBANIA. De binnenkant van de hals bevat nog een label met daarin het logo van de voetbalbond. Een ander detail is te vinden in de band aan de binnenkant van de onderkant van alle Albanië voetbalshirts. Hier prijkt de tekst: “Ti Shqipëri, më jep nder” (Jij Albanië, maak me trots). Deze zin is onderdeel van het motto van het land en bedacht door de Albanese dichter Naim Frashëri. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met subtiele rode accenten.

Albanië uitshirt 2023-2024

Het Albanië uitshirt 2023-2024 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit en bevat dezelfde all-over print als het thuisshirt. De polokraag is zwart met een subtiele rode lijn en hetzelfde geldt voor de biesjes en de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Macron en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en hetzelfde geldt voor alle details. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met zwarte touwtjes en een zwarte taping aan de zijkanten. De kousen van het uittenue zijn wit met een dunne rode lijn aan de bovenkant.

Albanië 3e voetbalshirt 2023-2024

In sommige uitwedstrijden draagt het Albanese voetbalelftal het Albanië 3e voetbalshirt 2023-2024. Dit voetbalshirt heeft ook hetzelfde template als de andere twee voetbalshirts, maar is volledig zwart met een subtiele rode lijn in de polokraag en de taping op de zijkanten van het tenue. Ook dit voetbalshirt bevat dezelfde logo's en details als de andere Albanië voetbalshirts. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met subtiele rode accenten.  Zoals alle Macron tenues zijn de Albanië voetbalshirts 2023-2024 uitgerust met de mPerformance technologie. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts (100% EcoFabric polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Albanië voetbalshirt bestellen

De nieuwe Macron Albanië voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 84,95. Check ook andere Albanië producten in deze winkels. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Albanië voetbalshirts 2023-2024
Albanië voetbalshirts 2023-2024
Albanië voetbalshirts 2023-2024
Albanië voetbalshirts 2023-2024
Albanië voetbalshirts 2023-2024