22 februari 2017

Albanië voetbalshirts 2017-2018

Macron en de nationale voetbalbond van Albanië hebben nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 gelanceerd. In deze nieuwe shirt speelt het Albanese elftal de kwalificatie-en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende komend jaar. Albanië staat momenteel op een vierde plaats in kwalificatiepoule G achter Spanje, Italië en Israel en boven Macedonië en Liechtenstein. In mei lanceerde Macron nog shirts waarin het land tijdens het EK van 2016 speelde. Vanaf vandaag worden deze shirts vervangen door een nieuw thuisshirt, uitshirt en 3e shirt, welke we hieronder bespreken. Alle nieuwe shirts van Albanië hebben hetzelfde template.

Fan van het nationale elftal van Albanië en op zoek naar het shirt van het Albanese elftal? Check ze exclusief in deze SHOP!

Albanie -shirts -2017-2108

Albanië thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Albanië thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd rood en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten (met zwarte accenten) over de onderkant van het shirt. Deze ruiten lopen ongeveer tot het midden van het shirt van Albanië en hebben naar de bovenkant een vervagend effect. Deze ruiten zijn gebaseerd op de structuur van de vacht van een adelaar. De adelaar is een symbool van het land en komt ook terug in het embleem van de voetbalbond. De zwarte accenten komen ook terug aan de zijkanten van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de rechte hals en kleine opstaande kraag zijn zwart. Op de linker borst prijkt het logo van de Albanese voetbalbond: Federata Shqiptare e Futbollit (FSHF). De andere borst is uitgerust met het logo van de Italiaanse kledingsponsor Macron. Het sportmerk is sinds 2016 kledingsponsor van het nationale elftal en de vertegenwoordigende elftallen. Voor deze periode vervulde adidas deze functie. De trademark tekens van het merk versieren de schouders en mouwen. In het nieuwe shirt is ook nog een speciaal detail te vinden. De binnenkant van de kraag bevat een label met daarop de tekst: ''Ti Shqipёri mё jep nder'' (Albanië geeft me trots). Het thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en rode kousen met zwarte details.

Albanie -thuis -shirt -2017-2018

Albanië uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Albanië voor 2017-2018 is evenals het uitshirt van vorig jaar overwegend wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit shirt bevat een all-over print van ruiten over de onderkant van het shirt en zwarte accenten aan de zijkanten van het shirt, in de bies en de kraag. De logo's van Macron en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen.

Albanie -uit -shirt -2017

Albanië 3e shirt en tenue 2017-2018

Net als vorig jaar heeft het Albanese elftal ook een 3e shirt en tenue. In dit shirt zal het land een aantal uitwedstrijden spelen. Dit shirt is overwegend donker grijs en bevat ook weer de print van ruiten over de onderkant van het shirt. Verder is dit shirt uitgerust met zwarte mouwen met een rode bies aan de onderkant. De rode accenten komen ook terug aan de zijkanten van het shirt en ook dit trikot is uitgerust met een rechte, zwarte hals en opstaande kraag. Ook op dit shirt staan de logo's van Macron en de voetbalbond op dezelfde plaats. Dit tenue wordt gecompleteerd door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen met rode accenten.

In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Cana, Xhaka, Sadiku, Hysaj, Mavraj, Abrashi en andere sterren! De nieuwe tenues van Albanië zijn uitgerust met de mPerformance technolgy, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie.

Albanië shirt of tenue kopen

De nieuwe Albanië shirts en tenues kan je vanaf medio maart 2017 kopen in de onderstaande shops. Deze shirts hebben ongeveer een prijs van € 79,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze online winkels kan je het Albanië shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Of check het overzicht met beschikbare Albanië producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het Abanië shirt in deze ONLINE SHOP! 

 

Albanie -3e -shirt -2017-2018